HALLHUBERs nyeste kolleksjon, Blurred Lines, henter tilbake 90-tallets beste trender.
© HALLHUBER

Dette tiåret kler vi oss etter nå

Vi ser verden i svart-hvitt denne høsten med en fargepalett i grått og plagg som tar oss med tilbake til 90-tallets rene, sterke stil!

Strikkede høyhalsere, minimalistiske linjer og ruter var nøkkeltrendene som regjerte motebildet på 90-tallet. Nå er de tilbake, og 90-tallstilen har ikke vært så trendy siden... Vel, 90-tallet!

Høyhalsede gensere var en av 90-tallets viktigste plagg – denne sesongen kommer de tilbake.
© HALLHUBER

Denne sesongen handler det om komfort og å holde varmen i form av myke strikkeplagg stylet lag-på-lag. Noe vi ikke kunne vært mer ekstatiske over, nå som høstkulden har begynt å sette inn. De minimalistiske silhuettene og farger i behagelige gråtoner, som strekker seg fra det helt lysegrå til svarte, gjør at HALLHUBERs nyeste kolleksjon er både i tråd med dagens viktigste trender og vil kle enhver kvinne – uansett stil og alder.

Style antrekkene lag-på-lag i nyanser av grått denne høsten.
© HALLHUBER

90-tallsnostalgi

HALLHUBERs nye kolleksjon vekker minner fra 90-tallet, da supermodellene var heltene som kledde seg androgynt, men likevel med en god dose sterk femininitet. Det var rette linjer, basefarger og boksete plagg som dekket kroppen mer enn de var avslørende. Disse maskuline tendensene ble balansert med belter i midjen, ettersittende høyhalsere og blyantskjørt.

Denne sesongen er det både maskuline og feminine underdeler som gjelder. Gå for et par culotte-bukser eller et blyantskjørt.
© HALLHUBER

Stiltips

Strikkede plagg har hovedrollen denne høsten, og de kommer i alle former og varianter. Både tettsittende og overdimensjonerte høyhalsede genserne, og også strikkede kjoler styles under lange kåper og frakker for den ultimate 90-tallslooken.

Tenk lag-på-lag og ikke vær redd for å blande verken teksturer eller silhuetter i samme antrekk. En tettsittende genser kan kombineres med en løs culotte-bukse, og en oversized genser kan brukes med et stramt blyantskjørt. Sett kronen på verket ved å stramme inn midjen ved bruk av et belte eller knyting i kåpen.

For antrekk som styles lag-på-lag er det essensielt å ha plagg som strekker seg nedover i lengden. Strikkede kjoler og lange kåper er et must.
© HALLHUBER