it-modeller instamodeller
© Instagram / @charlottelawrence / Wenn.com

Blir en av disse årets nye IT-modell?

2019 vil utvilsomt by på en ny Kendall Jenner, Gigi Hadid eller Kaia Gerber. Men det store spørsmålet er, hvem skal ta arven videre? Her får du fire av våre forslag.

Mens man på 90-tallet hadde en hel skokk med supermodeller, er det en økende tendens i moteverdenen at det hvert år er en IT-modell som stikker seg spesielt ut. De siste årene har kjendisbarna Kendall Jenner, Gigi og Bella Hadid, samt Kaia Gerber dominert, og har samtidig blitt stjerner på sosiale medier.

Men hvem blir det nye ansiktet i 2019?

Vi har sett nærmere på noen av de nye stjerneskuddene. Her finnes både kjendissøstre, gode gener og heldige sammentreff.

Delilah Belle Hamlin

Delilah Belle Hamlin er datter av skuespillerparet Lisa Rinna og Henry Hamlin, og har ved flere anledninger opptrådt sammen med lillesøster Amelia Grey i morens realityserie Real Housewives of Beverly Hills. Denne serien kan også sies å ha hjulpet til med å kickstarte Gigi og Bella Hadids karriere, som ble introdusert i serien gjennom deres mor Yolanda Foster.

Om Delilah når like langt som Gigi og Bella er et åpent spørsmål, men hun er allerede godt på vei. Hun har allerede over 800.000 følgere på Instagram, kontrakt hos One Management og har gjort prestisjefylte jobber for blant andre japanske Vogue.

Amelia Gray Hamlin

Med på listen er ovennevntes lillesøster, nemlig Amelia Gray Hamlin. Hun er dermed også datter av Lisa Rinna og Harry Hamlin. Amelia Gray jobber fulltid som modell, og er å finne i stallen hos IMG Models. Hun har intet mindre enn 421.000 følgere på Instagram.

Charlotte Lawrence

Som datter av en skuespillerinne og en Hollywood-produsent, samt takket være ualminnelig gode gener, har Charlotte Lawrences modellkarriere skutt rakettfart. Nevnte vi at hun også er bestevenn med Kaia Gerber?

Utover modellkarrieren er Charlotte sanger. 18-åringen har også hele 555.000 følgere på Instagram, en kontrakt med IMG Models, bilder i Teen Vogue og Harper's Bazaar, og har gjort en kampanje for Balmain. Driftig 18-åring med andre ord.

Charlotte D'Alessio

I motsetning til ovennevnte modeller, lå det ikke i kortene at canadiske Charlotte D'Alessio skulle bli modell og Instagram-fenomen. Hun har ingen kjente foreldre, og har heller aldri tatt del i Hollwoods stjerneliv.

Da hun var 16 år flyttet familien til L.A, og den da 16 år gamle Charlotte besøkte festivalen Coachella, hvor streetsyle-fotografen Bryant Eslava tok et par bilder av henne. Bildene fikk Charlottes Instagram til å eksplodere, og i dag har hun 687.000 følgere, samt en kontrakt med Elite Models. Dessuten er hun kjæreste med Presley Gerber, broren til Kaia Gerber og sønnen til Cindy Crawford.