– Ett produkt jeg absolutt ikke klarer meg uten er selvbruningsoljer

Costumes skjønnhetsansvarlige Sonia Uppal deler sine nyeste favoritter og guider deg til hvordan du best pleier både hud og hår i vinter.

høst hudpleie skjønnhet © Anna Stokland
1 / 6
høst hudpleie skjønnhet
2 / 6

1. Gyllen glans

– Glem alt som heter gusten hudtone med disse små hjelperne fra MakeTheMake. Disse skal gi strålende hud. Jeg foretrekker den transparente highlighteren som inneholder hyaluronsyre på dagtid, mens den skimrende med vitamin E på kveldstid. Jeg bruker dem til å fremheve ansiktstrekkene ved å klappe på litt under brynene, ved kinnbena og langs neseryggen, og avslutter alltid med en frisk rouge på eplekinnene.

Highlighter Vitamin E Illumination Balm, MakeTheMake hos Skincity.no, 189 kr. & Highlighter Hyaluronic Gloss Pot, MakeTheMake hos Skincity.no, 189 kr.

Psst... Bli kvitt akne og urenheter med salisylsyre

høst hudpleie skjønnhet
3 / 6

2. Frisk glød

– Ett produkt jeg absolutt ikke klarer meg uten er selvbruningsoljer, spesielt på vinteren. Jeg blander et par dråper fra Tan-Luxe i nattkremen min, og våkner opp med en frisk og vakker glød. Den skal tilpasse seg alle hudtoner. Husk bare å skrubbe godt i forkant for å få en jevn farge.

Selvbruner SUPER GLOW, Tan-Luxe, 305 kr.

høst hudpleie skjønnhet
4 / 6

3. Dusj ansiktet

– Jeg er helt avhengig av ansiktsmisten fra Elemis. Fermentert kefir, organisk rooibos-te og kokosvann er noen av ingrediensene. Jeg sprayer misten over sminken før jeg skal på fest, og underveis gjennom kvelden for å friske opp ansiktet. Den kan også brukes som en fuktende primer på ren hud under sminken.

Ansiktsmist Superfood Kefir-Tea Mist, Elemis, 399 kr.

Vanskelig å finne en duft som passer? Vi viser deg hvordan du finner en som passer perfekt til deg!

høst hudpleie skjønnhet
5 / 6

4. S-O-S

– Velvet Sleeping Mask fra Sisley gjør underverker. Jeg smører et tynt lag av nattmasken proppfull av ekstrakter fra safran på kvelden, og våkner opp til en vakrere hud enn da jeg gikk til sengs – klar for en ny dag.

Maske Velvet Sleeping Mask, Sisley, 1.065 kr.

5. Sexy lepper
6 / 6

5. Sexy lepper

– Hvert år lanserer de store produsentene nye farger, kolleksjoner og dufter som er skapt for den store festsesongen. Lancôme kommer blant annet med denne nydelige leppepaletten som setter prikken over i-en. Jeg pynter leppene etter hvilket humør jeg er i, og bruker til og med rosatonene på øyenlokket, noe som gir et delikat og friskt uttrykk. Dette er tiden for å eksperimentere!

Leppepalett Holiday Lip Palette, Lancôme, 530 kr.

Drømmer du om lange og fyldige vipper? Her er de beste tipsene og produktene!