hårfarger
© Anna Stokland

4 overraskende hårfarger vil dominere 2019

Det nye året byr på kreativ hårmote. Tør du ta sats neste gang du setter deg i frisørstolen?

Skal du prøve noe nytt neste gang du setter deg i frisørstolen? Det er mengder av inspirasjon å hente blandt årets trender, da 2019 ser ut til å bli et spennende hår-år.

Her har vi samlet fire uvanlige nyanser, som vi kommer til å se mye mer av.

Korall

Rosa har lenge vært et populært valg når håret skulle få en ny og spennende nyanse. Men nå ser det ut til at den rosa fargen må vike plassen for korall inspirert av nyansen living coral, som er kåret til 2019s farge av Pantone Color Institute.

Mørke røtter

2019 er året hvor du skal bære ditt mørke, utvokste hår med stolthet, da de er i sentrum for trenden dirty blonde. Derfor oppsøker flere frisøren for at få laget mørke røtter i deres blonde hår – og ikke for at dekke dem. Trenden gir et stilig look og krever færre besøk hos frisøren, da fargen ikke skal vedlikeholdes like hyppig som en blond helfarve.

Les også: Her er de fineste bob-frisyrene

Kobberstriper

Hvis du er brunette, kan du gi liv til den mørke fargen med metalliske kobbertoner. Det gir et varmt skjær til håret og et mere spennende uttrykk. Men de skal legges som tynne og ikke brede striper, hvis du vil unngå et look a la 90-tallets beryktede baconstriper. Geri Halliwell, anyone?

Isblond

Den iskalde blonde fargen har lenge vært en hit, men nå ser fargen ut til å bli mer ekstrem, da den nå lages med babyblå nyanser. Fargen, som på engelsk kalles for snow bunny blonde, er en ekstremt kjølig nyanse, som helt sikkert vil bli lagt merke til i gatebildet.

Les også: Dette bør du vite før du klipper lugg