Denne enkle frisyren spår vi vil bli en av 2021s mest populære

Denne frisyren har økt raskt i popularitet i 2020 og det ser ut til at den vil få enda mer oppmerksomhet i 2021 - da den er like rå som den er enkel å lage.

Korona – eller rettere sagt de restriksjonene som har kommet i kjølevannet av at Norge og resten av verdenen er midt i en pandemi - har ikke bare påvirket hverdagen vår, men også våre skjønnhetsrutiner. Den nye virkeligheten har også preget hårtrenden og flere har tydd til frisyrer som man enkelt kan klippe selv. Den hjemmeklipte panneluggen og hårfarger i sterke nyanser som gir en selvfarget look, er bare noen av mange eksempler på dette.

Effekten av korona ser ut til å prege våre valg av frisyrer 2021 og vi spår at særlig én frisyre vil få betydelig mer oppmerksomhet. Denne frisyren holder seg fin i lang tid og vil derfor ikke bli påvirket dersom det plutselig går flere måneder uten tilgang til landets frisører.

The shag

En av 70-tallets største hårtrender the shag - oppklippet eller etasjeklippet hår på godt norsk - er tilbake og denne frisyren gir med sine mange etasjer et rått uttrykk. Denne ikoniske frisyren florerer allerede overalt på nettet og var en populær gjenganger på catwalken under de internasjonale SS21-moteukene, hvor den blant annet ble sett hos Paco Rabanne og Balmain.

En superenkel frisyre

Selv om frisyren ser komplisert ut, er den overraskende lett å opprettholde etter frisøren har gjort sin del av jobben. Den krever nemlig ikke så mye vedlikehold da du godt kan la etasjene og panneluggen vokse ut av seg selv. I tillegg trenger ikke frisyren så mye styling, da uttrykket gjerne kan se så tilfeldig ut som mulig. Dersom du vil skape mer volum tilfører du bare litt tørrsjampo i den forreste delen av håret.

Etasjene tilfører i tillegg et mer spennende uttrykk til håret - og de korte etasjene gir både toppen og lengdene mer liv. Som om ikke dette var nok, er også frisyren velegnet til alle hårtyper, enten du har krøllete eller rett hår. Den fungerer også fint til alle lengder, kort som langt.

Vurderer du denne frisyren som vi spår vil bli en av 2021s mest populære, har vi funnet noen inspirasjonsbilder av kule kvinner som allerede har fått den effektfulle, men enkle frisyren.