Populær hårfarge vil forsvinne i 2020
© Wenn.com

Disse hårnyansene vil dominere i 2020

Det er på tide å vinke farvel til en av de mest etterspurte hårfargene - og ønske velkommen til den nye nyansen som har blitt en hit hos kjendisene.

Hvis du ser tilbake på de siste årene og hvilke hårtrender vi har gått igjennom er det spesielt en farge som går igjen: kjølig blond.

Derfor har de såkalte sølvshampooene hatt stor suksess, da de kan forvandle blondt hår med varmt og gulig skjær til en kjølig askeblond, eller rødbrunt hår til kald brun. Men i 2020 er det på tide å legge vekk sølvshampooen og i stede omfavne de varme tonene.

Psst... Derfor må du aldri gre vått hår

Alt tyder på at de varme nyansene i både blondt og brunt hår kommer til å dominere neste års hårmote. Om man skal tro den L.A baserte stjernefrisøren Nelson Chan vil også de fleste brunetter bytte ut de kjølige stripene med varme karamellfargede nyanser. Stjerner som Beyoncé og Jennifer Lopez har allerede kastet seg på trenden.

Den siste tiden har skuespillerinnen Margot Robbie og toppmodellen Gigi Hadid også beveget seg vekk fra den kjølige blonde fargen, som er blitt erstattet med varme og innbydende honningfarger.

Sparer du til langt hår? Denne enkle formelen forteller deg hvor mye hår du bør klippe av. Ikke mer, ikke mindre.

Mens motetrendene nesten alltid starter på catwalken er Hollywood-stjernene en god indikator for hva som som blir trendy innenfor skjønnhetsverdenen.

Vi spår derfor at frisørsalongene bør gå til innkjøp av varme farger. Nyansene vil dominere fargeønskene hos mange kvinner i det nye året.

Om du velger å bytte ut de kjølige tonene med de varme blonde eller brune fargene kan du glede deg over at fargene er mye enklere å vedlikeholde. De kalde tonene mister fort det fine skjæret du gjerne ønsket å oppnå. De varme nyansene har en mye lengre levetid.

Les også: Tipset som gir deg tykkere hår på 20 sekunder