Tips: Spray saltvannsspray i håndkletørket hår og klem håret med hendene mens du tørker det, for en voluminøs og naturlig look.
© Horwath-Jaeger

Få tekstur i håret

Nå skal håret være flagrende, voluminøst og levende.

Flagrende, voluminøst og levende er stikkordene for en av sesongens hårtrender. Håret skal være fullt av tekstur, og rettetangen kan med fordel pakkes bort for en stund. Hjelp gjerne håret på vei med produkter som gir en naturlig look eller en sexy tvist - samtidig som du får fylde og spill.

Slik gjør du det:
1. Vask håret hver tredje dag og styrk hårtuppene med balsam. Børst det håndkletørkede håret igjennom med en børste som ikke river i håret.
2. Bruk et teksturprodukt i håret og få maksimal virkning med varmen fra en hårføner. Bruk gjerne fingrene til å gre håret litt igjennom mens du tørker det. Klem deretter opp håret med hendene mens du tørker videre, for å skape tekstur og volum. Tips: tørk håret med hodet ned for ekstra volum.
3. Du kan også velge å bruke produkter i det håndkletørkede håret og deretter la det lufttørke, eller først gre i produktet når håret er helt tørt.
4. Det er litt hold i teksturprodukter, men ønsker du ekstra hold i håret kan du bruke litt hårspray. Hold den på god avstand slik at den sprer seg ordentlig ut uten å klave kladder.