Hårfrisyrer trend
© Janka Polliani_Instagram/KK Magazine - Yvonne Wilhelmsen. Anna Skavlan/ Alexander Norheim. Anna Stockland. Getty Images.

Frisørene tipser: Dette er høstens fineste hårfrisyrer

Se hvilke hårfrisyrer ekspertene mener er sesongens fineste!

© Rihanna/ Getty Images. Altuzarra/ Anna Stockland. Anna Skavlan Instragram/Alexander Norheim (sorthvitt foto). Ole Martin Halvorsen (farge foto).

Eirik Thorsen, frisør og eier av Adam & Eva Grensen

– Med sine kule krøller og tunge lugg, har den norske modellen Anna Skavlan høstens mest inspirerende hår. Krøller og tekstur er noe vi ser mer og mer av, og nå handler det om å fremheve det en har, og ikke prøve å dempe det. I salongen ser vi at det er en tydelig trend at flere og flere ønsker å ta strukturomforming, også kaldt permanent, for å få mer volum og bevegelse i håret.Hårinspirasjon: Her er de fineste bob-frisyrene!

© Aime Song, Margot Robbie/ Getty Images. Derek Lamb/ Anna Stokland. Jannicke Talseth Hagen/ Sara Angelica Spiilling

Jannicke Talseth Hagen, frisør og eier av frisørsalongen Theresegaten 35

– Min favorittklipp denne høsten er den lange bob’en, der håret er kuttet rett av, et sted mellom under ørene og over skulderen. Den er en naturlig stylet frisyre, inspirert av 90-tallet. I motebildet nå er jo det meste lov, og «lob’en» kan være en kameleon og passe til de fleste stiler: Klassisk, rocka og sofistikert på samme tid, og med litt enkel tilpassing kan denne klippen kle de fleste ansiktsformer.Les også: 3 sminketrender som er på vei ut!

© Emily, Kendall og Hanneli/ Getty Images. Janka Polliani Instagram/KK Magazine - Yvonne Wilhelmsen

Lars Eriksen Eitran / Sr. Art Director v/Adam og Eva Steen & Strøm

– Jeg digger at bloggeren Janka Polliani tør å ha en strammere stil på håret sitt, kombinert med et alltid like godt sammensatt antrekk! Til å være så stor innenfor blogg- og moteverdenen imponerer hun meg også med sine solide verdiene sine; familie, venner og et sunt forhold til sin egen kropp.

Det var på tide å bryte noen barrierer: Janka snakker om kroppspress.