Rapunzel
© Disney

Her er den virkelige Rapunzel

Møt den russiske hårmodellen som ser ut som hun er tatt rett ut av et eventyr - med en hårlengde på over en meter!

For mange kan det være en bragd å bare få håret til å gro lengre enn til skuldrene, men for den russiske Instagram-stjernen Anastasiya Sidorova kan ikke håret bli langt nok.

Sidorovas naturlige hår er over 110 centimeter, og allikevel imponerende sunt, sterkt og glansfullt. Den utrolige hårprakten har ført med seg 390 000 følger på Instagram, som flittig roser modellens vakre manke.

Her er åtte sunne og skjønne nyttårsforsetter!

Veien til langt og sterkt hår var dog ikke enkel for Sidorova, som har uttalt seg til nyhetsnettstedet The Sun. For fem år siden ble hun diagnostisert med en sykdom som medførte ekstremt hårtap, men i stedet for å se på at det røde håret falle av, valgte Sidorova å utdanne seg innenfor hårpleie og hodebunn.

Ekspertisen hennes kombinert med en spesifikk og krevende hårpleierutine – som blant annet inkluderer hårstimulasjonsterapi og massevis av hårmasker, har alt i alt resultert i den misunnelsesverdige manken.

Sidorova deler heldigvis gladelig ut sin visdom om hår på Instagram, men dessverre kun på moderspråket russisk – derfor må du en tur innom Google Translate hvis du vil ta del i eksperttipsene.

Nedenfor har vi samlet noen av Sidorovas mest imponerende Instagram-bilder.

Hårtrender: Slik skal du se ut på håret i 2018!