© Anna Stokland

Innovativt hårprodukt til kun 99 kroner er internetts nye besettelse

Produktet har allerede gått viralt på TikTok og roses av flere utenlandske medier for sin evne til å transformere håret på bare 8 sekunder.

En ny dag, en ny hit på TikTok. Den fremadstormende plattformen som startet sin suksess med videoer av folk som danset, har i dag blitt et sant mekka for skjønnhetsentusiaster. Her blir det hyppig delt nye skjønnhetsanbefalinger hvor noen går viralt med flere millioner visninger. Dette kan også merkes på salget av det aktuelle produktet ute i butikkene.

Nå har man på TikTok kastet sin kjærlighet over et helt nytt produkt fra L’Oréal, som lovprises i adskillige videoer på både TikTok og Instagram.

Åtte sekunder ...

Mer tid skal det ikke ta før du skal kunne se og merke effekten av L'Oréals nye produkt 8 seconds wonder water. 8 seconds wonder water er en tyntflytende væske som skal brukes i vått hår, og som bare på få sekunder skal gi et mer glansfylt hår. Dette kan minne om den looken man i USA får etter en tur i den lokale blowdry-salongen. 8 seconds wonder water får nemlig håret til å se sunnere ut da det blir lettere å gre ut og style, fordi den silikonfrie formelen blant annet demper kruser i både krøllete og glatt hår.

Effekten av 8 seconds wonder water deles på TikTok under hashtaggen #wonderwaterwhip, hvor folk deler før og etter-bilder. Denne challengen er uten tvil et smart pr-stunt igangsatt av L'Oréal selv, men har ikke desto mindre fått 4,4 milliarder visninger. Effekten av produktet skulle da også faktisk kunne merkes, da det på flere plattformer og i utenlandske medier anmeldes med toppkarakterer.

Fordelen ved produktet er at det både er lett å bruke og gir øyeblikkelig effekt - og som om ikke dette var nok, vil det kun koste deg 99 kroner å prøve ut.

Dersom du selv vil teste produktet, skal det påføres i dusjen etter du har vasket håret. Her fordeles et par dråper i det våte håret, hvor væsken skal masseres inn i håret i ca. åtte sekunder og skylles ut etterfølgende. Følg eventuelt opp med balsam etter. Etter du har vasket håret skal du gjerne kunne se, at håret ser mer blankt og mindre krusete ut.