© Getty Images

Slik får du Kendall Jenner-luggen

I sort kjole, glødende sminke og stram hårknute med lugg, strålte Kendall Jenner på den røde løperen under gårsdagens American Music Awards. Kjendisfrisør Agnes Gulbrandsen forteller hvordan du kan gjenskape frisyren uten å klippe håret!

Under gårsdagens American Music Awards dukketJenner-søstrene opp i et par råsexy kjoler med tilpasset hårfrisyre. Vi likte spesielt frisyren til Kendall Jenner, som var veldig annerledes enn slik vi er vant til å se henne. Om denne luggen er ekte eller falsk gjenstår å se, men for deg som vil prøve en ny look uten å klippe håret, er dette garantert noe å teste. Kjendisfrisør Agnes Gulbrandsengir sine beste tips til hvordan du kan oppnå denne frisyren uten å klippe håret:

– Du kan enten kjøpe en ferdig-lugg, eller løshår med klips hos din nærmeste frisør. Mitt beste tips er å be frisøren om å forme luggen, slik at du får riktig lengde og form, men om du ønsker å ta saksa i egne hender er dette et par triks du kan følge: 1. Pass på at du har løshår som passer din egen hårfarge. 2. Gre håret ditt bakover og sett det opp i en høy hestehale. 3. Fest klipsene på løshåret midt på hodet, med løshåret fallende nedover ansiktet. En rem på hver side av hodet holder. 4. Ta vann i den falske luggen, og spray litt teksturspray. Jeg liker å bruke Oribes teksturspray. 5. Dette er valgfritt, men om du ønsker litt ekstra tekstur er det fint å blåse håret med en føner for å forme det. Hvis luggen blir for lang, kan du bruke en saks og dra den skrått gjennom håret. Husk å ta et lite parti om gangen. For å få den optimale Kendall Jenner-frisyren bør håret på siden være lenger enn det i midten. 6. Vær tålmodig, og bruk god tid. Spray i vann og stylingspray gjentatte ganger for å få den rette formen. Nå som festsesongen nærmer seg er det ikke kun klesstilen som trenger et løft, men en hårforandring kan også gjøre susen! Lykke til!