kort hår page
© Zara

Sommerens it-frisyre er kortere enn forventet

Dersom du vil være med på sesongens store hår-trend, som allerede har blitt sett på modellene Kaia Gerber og danske Freja Beha Erichsen, skal saksen frem.

I de siste par månedene preget av corona, var vi mange som drømte om menneskelig kontakt – og et besøk til frisøren. Mange ukers ekstra ventetid har ikke kun resultert i slitte hårtupper som trenger en klipp, men også mer tid til å tenke over om det skulle skje noe helt nytt. Dersom du er en av dem som har lyst på en forandring, burde du se nærmere på frisyren vi tror blir sommerens mest populære.

Den korte bob-frisyren

I de siste par månedene har en ny frisyre fått oppmerksomhet ettersom flere modeller har klippet håret ultrakort istedenfor å la det vokse langt. Blant annet har Kaia Gerber delt bilder av seg selv på Instagram med den korte frisyren.

Nå har også Freja Beha Erichsen blitt sett med den korte frisyren i kampanjer for både Saint Laurent og highstreet-kjeden Zara, som sett under. Den danske modellen har dermed droppet sin skulderlange signaturfrisyre.

kort hår Freja Beha Erichsen
© Zara

Overraskende kledelig

En kort bob høres ikke ut som en frisyre som vil kle de fleste, men denne frisyren er faktisk uventet allsidig og kledelig. Dette skyldes frisyrens lette tekstur, som motsatt av en bob med skarpe kanter, kan bæres av alle ansiktsformer. Er du fortsatt i tvil, om bob-frisyren vil kle deg, kan du prøve dette trikset.

Det skal du be frisøren om

Har du fått mot nok å prøve denne frisyren, skal du be frisøren om en kort bob som skal klippes en anelse kortere i nakken enn foran. Det er også veldig viktig, at frisøren klipper opp i håret, slik at du ikke får en skarp kant, men heller et mykere utrykk med mer tekstur og bevegelse i håret.

Håndplukket til deg