Høstens 3 største skjønnhetstrender!

Annette Haga tester skjønnhetstrendene: her er det nyeste og hotteste innen beauty!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Jeg elsker å teste nye skjønnhetsverktøy, og det er så mye gøy på markedet! Men det er viktig at det er gadgets som holder det de lover, og som gjør hverdagen min litt enklere (eller får meg til å følge meg og se freshere ut).

Denne høsten lanserer FOREO tre spennende nyheter som jeg har brukt den siste tiden på å teste.

ESPADA

Aller første produkt ut er det jeg synes virket mest spennende... Nemlig det rosa "sverdet" som både vibrerer og lyser. Denne dingsen heter ESPADA - og er en fototerapautisk behandling på profesjonelt nivå til hjemmebruk.

Hvordan fungerer den?

ESPADA er et effektivt verktøy i kampen mot akne, ved å ha et ultra-kraftig blått LED-lys med laserpresisjon, som sender kraftige bølger lys dypt ned i porene. Der ødelegges bakteriene som forårsaker akne - uten sterke kjemikaler eller salver.

Den inneholder dessuten FOREO sine unike T-Sonic-pulseringer som stimulerer huden og sørger for fornyelse og gjenoppbygning.

Annette mener:

Jeg absolutt elsker denne smarte saken, og bruker den hver kveld på problemområdene mine - ved å holde den inntil huden i 30 sekunder per område. Den har en innebygget timer, slik at du vet når du skal bevege den videre til neste område - og inneholder ingen patroner som må byttes ut (i motsetning til mange vanlige aknepenner).

Jeg opplevde tydelige resultater allerede etter 2 dager med behandling!!

De kliniske studiene relatert til ESPADA viste at 100% av testpersonene opplevde en renere hud (med færre hudormer) og tydelig redusering av kviser.

Denne skal jeg definitivt fortsette med å bruke!

LUNA PLAY PLUS

Jeg har lenge brukt rengjøringsbørstene til FOREO, og jeg har vært veldig glad i LUNA play-modellen, pga. den lille og praktiske reisestørrelsen. Som et resultat av stor etterspørsel lanserer FOREO denne høsten LUNA play plus, som også er en liten variant - men som kan brukes over en lengre periode (med utbyttbare AAA-batterier).

Hvordan fungerer den? Rengjøringsbørstene fra FOREO er de mest effektive på markedet, og gir huden en skånsom peeling og fjerner døde hudceller, tar bort 99,5% av smuss og olje, samt forbedrer hudens kapasitet til å absorbere hudpleieprodukter.

LUNA play plus har en T-Sonic pulserngsteknologi, og har en myk fleksibilitet i kontakt med huden. Den har et ultra-hygienisk design i silikon, som gjør den 35 ganger mer hygienisk enn vanlige, nylonbaserte rensebørster.

Annette mener:Grunnen til at jeg digger dette renseproduktet er fordi jeg synes huden blir jevnere, sunnere og mer glødende ved bruk - samt at huden tar til seg hudpleieproduktene mine bedre. LUNA play plus har en helt perfekt størrelse både til hjemmebruk og på farten, og det er supert at den går på batteri!!

ISSA PLAY:

Det siste skjønnhetsverktøyet er også vibrerende! ISSA play er en batteridrevet tannbørste med sonisk pulseringsteknologi.

Hvordan fungerer den?

Pulseringsteknologien kombinert med et hybrid-børstehode gjør tannbørsten effektiv mot plakk på tennene - samtidig som den er skånsom mot tannkjøttet. Den kan brukes opp til 800 ganger før batteriet trenger å byttes ut.

Annette mener:

Ok, dette må være den perfekte tannbørsten! Jeg elsker designet og det søte utseendet, men også hvordan den fungerer. Jeg har aldri likt elektriske tannbørster... Jeg synes det har vært ubehagelig å bruke. Men denne elsker jeg! Tannbørsten vibrerer - men du pusser tennene manuelt. Tennene føles mye freshere og renere, så denne vil være et must i toalettmappen min fremover.

Du finner alle produktene hos FOREO.com, KICKS, Eleven og Vita. - Og ikke gå glipp av tilbudet med 20% rabatt på LUNA play plus, som gjelder hos KICKS fra og med uke 36!