Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

3 gode aftersun for solbrent hud

3 reparerende kremer for solbrent hud

Vær rask med å pleie huden før du får varige skader!

Det er ingen hemmelighet at vi elsker solen og når strålene er på sitt sterkeste er vi raske med å kaste av oss klærne.

Du har sikkert hørt at det beste anti-age produktet for huden er en solkrem med høy solfaktor, men det slutter ikke der. Du trenger også en god krem til å pleie huden med etter at du har vært i solen for å unngå tørr, skadet og noen ganger flassete hud.

– Mange opplever å få dårlig hud etter at de vender hjem fra ferie eller hytta. Dette kommer av UV-strålene som skader viktige bestanddeler av huden, som blant annet kollagen og elastin, som igjen fører til at huden blir rynkete, tørr og grå. Døde hudceller forårsaket av sol er også med på å påvirke hudens overflate, sier Michael Zangani, hudlege ved Akademiklinikken i Oslo.

Vi har prøvd oss frem i jungelen av skjønnhetsprodukter og funnet tre favoritter som både pleier, reparer og føles fantastisk på huden - og det beste av alt, disse tre hjelper med å bevare brunfargen.

Elixir aftersun
1 / 3

ULTRAREPAIR FRA ELIXIR

– Ultradefence Repair Gel fra Elixir inneholder enzymer som virker reparerende og beskyttende mot eventuelle hudskader som ofte forårsakes av sol. Geleen inneholder også antioksidanter som virker anti-inflammatorisk og beskytter mot frie radikaler. En favoritt!

Ultradefence Repair Gel fra Elixir, 1.019 kr.

sku_915300_size_fullsize_02_7e50796b-6396-4549-8b17-7f3f184b7bb3_1600x.progressive
2 / 3

FUKTIGHETSKREM FRA ZO SKIN

Denne pleiende fuktighetskremen fra Zo Skin fungerer som et sos-produkt på skadet, irritert og tørr hud - og egner seg spesielt til de med sensitiv og sart eksemhud. Den beroliger synlig irritasjon og opprettholder hudens naturlige fuktighet.

Hydrating creme fra Zo Skin Health, 925 kr.

Design-uten-navn
3 / 3

PETITGRAIN REVIVING FRA AESOP

Aftersun-produktet fra Aesop kommer i en deilig gele-konsistens som er beriket med Aloe Vera-ekstrakter som både pleier og mykner huden. Kremen sliper bort gamle hudceller, og tilfører masse fukt og med ekstrakter fra både sitron og grapefrukt kjøler ned huden. Den kan brukes på kroppen og i ansiktet, i kombinasjon med ønskede produkter.

Petitgrain Reviving fra Aesop, 330 kr.