selvbruning
© Wenn

Slik får du troverdig brunfarge som varer

Én uke, et døgn, eller bare et par timer? Slik får du perfekte gløden i ansiktet, og på kroppen!

1. Når du har mange dager til å bli klar

Forbered huden så den blir myk, og selvbruningsfargen får satt seg i huden. Eksfolier dagene før, og masser din favorittolje eller bodylotion inn i kroppen.

Gjør du grundig forarbeide blir fargen jevner, og du unngår skjolder. Ved å fjerne døde hudceller med eksfoliering, stimulerer du huden til å fornye seg selv, og fuktighetskrem eller olje trekker seg bedre inn i huden.

Fått med deg? Vi har testet de beste solkremene til ansiktet!

Slik får du troverdig brunfarge til 17.mai

Skrubb fra Estelle & Thild, 229 kr // Skrubb fra Origins, 350 kr

Selftan mousse fra St. Tropez, 395 kr // Selvbruningsvott fra St. Tropez, kr 59.

2. Når du har 48 timer på deg

Nå er ikke tiden for å irritere huden i ansiktet med for mye rens, bruk heller en elektrisk rensemaskin, og dobbeltrens huden før du tar på selvbruningsprodukt. Det finnes mange selvbruningsfarger å velge mellom, alt etter hvor dyp farge du ønsker.

Vi har testet, og funnet de 3 beste selvbruningsproduktene!

Har du veldig tørr hud bør du ta på litt fuktighetskrem før du smører på selvbruningsproduktet, og deretter massere kremen inn med begge håndflater.

Slik får du troverdig brunfarge til 17.mai

Rensemaskin fra Clarisonic, 2.300 kr // Dagkrem fra Emma S, 239 kr.Selvbruningskrem fra Cosmica, 159 kr.

3. Når du ikke har tid..

Takk de falske solgudene for spraytans og solpudder! Disse trylleproduktene gir deg den øyeblikkelige brunfargen som får frem nydelig glød. Det beste med fake tan er at du slipper å utsette huden for tørke og solskader. Et liten minus er at fargen forsvinner i det du hopper i dusjen, og kan smitte av på klærne om du ikke smører deg godt inn.

Less is more er et smart ordtak når det kommer til spraytans - ta på litt mindre enn du trenger, og vent til å se om du trenger mer.

Litt lat? Her er dusjoljen som gir deg farge!

Slik får du troverdig brunfarge til 17.mai