Eksperttips: Produktene du må prøve denne høsten

Se hvilke tips Costumes skjønnhetsekspert Silvany Bricen elsker denne måneden!

1 / 5

Solpudderet holder på feriegløden

– Det er nå – når huden fortsatt har litt farge – at solpudder og skimmer kommer til sin rett. Forsøk å leke litt proff makeupartist og kombiner matt pudder med skimmer. Når pudderet brukes alene, kan det fort se litt møkkete ut, mens skimmer kan bli veldig blankt. Sammen, derimot, blir det veldig fint. Trikset er å starte med et ørlite lag pudder etterfulgt av enda mindre skimmer.

Solpudder, Beached Bronzer fra Urban Decay, 265 kr.

Se den fineste sminke, og håret fra Oslo Runway!

2 / 5

Hjemmelaget is som er sunn

– Jeg elsker iskrem, så mye at jeg ble nødt til å lage mine egne, sunne varianter – litt for samvittighetens skyld, men mest for gøy. Lag en drikk du synes smaker godt, enten i juiceren eller blenderen, og frys den ned. Uhyre enkelt! Har jeg ikke så god tid, bruker jeg en juice som base, men prøver styre unna sukkerholdig konsentrat, og mikser den sammen med friske bær i blenderen. Mmm!

Slik holder du deg sunn på jobb!

3 / 5

Rensekrem som gjør huden myk

– Aurelia. Merk deg navnet, jeg har nemlig forelsket meg hodestups. Det har tydeligvis også verdens ledende designernettbutikk, Net-A-Porter, også gjort, som var blant de første til å føre merket. Og det sier jo litt. Aurelia bruker probiotikabakterier i mange av sine produkter, og har vunnet flere priser for sin nytenkning innen grønn hudpleie. Mine to favoritter er Refine & Polish Miracle Balm og rensekremen Miracle Cleanser, som fjerner all sminke og urenheter effektivt og skånsomt.

Rensekrem, Miracle Cleanser fra Aurelia, 519 kr

7 kontroversielle matvarer som er sunnere enn du tror!

4 / 5

Bryn deg utover høsten

– Mine essensielle øyenbrynsprodukter inkluderer pensel og vannfast brynsmaskara. Når penselen er kuttet skrått, er det lett å forlenge øyenbrynene og likevel få et troverdig resultat, mens en god maskara gjør hårene tykkere og holder dem på plass.

Øyenbrynspensel fra Mac, 170 kr.

Øyenbrynsmaskara Pro Longwear Waterproof fra Mac, 150 kr.

5 / 5

Fuktighet som holder huden glødende utover høsten

– Fuktighet er viktig langt utover høsten, og denne ansiktssprayen forfrisker huden, og er liten nok til alltid å få plass i vesken. De edle dråpene består av ekstrakter fra kaktusblomsten, som tåler sterk sol, og ginseng fra fjellene i Tibet. Den høres like bra ut som den lukter og føles. Jeg er solgt!

Fuktighetsspray, Cactus Flower & Tibetan Ginseng fra Kiehl’s, 135 kr.

Meld deg på vårt nyhetsbrev, og motta invitasjoner til VIP-fester, og hold deg oppdatert om alt som skjer innen mote, skjønnhet, og sunnhet.

Mer om Hudpleie? Motta Costumes nyhetsbrev