solkrem i pudderform hudpleie
© Anna Stokland

Nå kan du få solkrem i pudderform

Vink farvel til fet og hvit solkrem. Solkrem anno 2019 er smartere enn noensinne og kan lett påføres over sminken din.

For mange er påføring av solkrem forbundet med en del irritasjon. Produktene kan være fete, gi et hvitt skjær i ansiktet og være en dårlig kombo med sminken din. Heldigvis hører alle disse problemene til fortiden, takken være den nye generasjonen med pudder-solkremer.

Ønsker du en vanlig solkrem? Her er de 5 beste solkremene til ansiktet

Nå kan du pudre deg til solbeskyttelse - flere brands har lansert produkter med solbeskyttelse i pudderform. Produktene er perfekt til deg som ønsker en matt hud eller har behov for å påføre solbeskyttelse flere ganger i løpet av dagen. Pudderet kan enkelt børstes over ansiktet, uten å ødelegge sminken din.

Pudder-spf føles og ligner vanlig løst pudder. Den gir solbeskyttelse fra enten zinkoxid eller titandioxid, som også kalles for mineralske solfiltre.

Mineralske solfiltre gir en fysisk blokkering av solens stråler ved å reflektere de vekk fra huden din. Pudderet er tilgjengelig med og uten farge.

Ups! Er du allerede brent? Her er 3 reparerende kremer til solbrent hud

Slik gjør du

Produktene kommer med enten pensel eller svamp, og du skal sørge for å fordele et godt lag i hele ansiktet og på halsen. Bland eventuell overflødig pudder med fingrene, så er du klar til å nyte solen med god samvittighet.

Før sommeren kommer: Gjør huden klar for sommer og sol med disse triksene