Julius Eulberg
© Julisis Skincare

Økologiske hudpleiemerke endelig i Norge

Julius Eulberg lanserte merket Julisis for 15 år siden. I dag står kundene i kø for hans økovennlige produkter!

  • Jeg var frustrert da jeg ikke kunne finne noe på markedet som var rent nok.

Hudpleieguru Julius Eulberg snakker om økologiske produkter, alkymi, meditasjon og byen han elsker, Los Angeles. Han er på besøk hos Gimle Parfymeri på Frogner i Oslo, og har satt seg godt til rette, med et glass kombucha. Rommet står i stil med designet på produktene hans, som er både sterile, delikate og rene.

Fikk du med deg: Fordelene med å drikke grønn te

For 15 år siden var hudpleiemarkedet annerledes enn det er i dag. Det fantes knapt økologiske hudpleieprodukter som var synlige for mannen i gata. Fant du et produkt, kostet det skjorta – og det var ikke noe som kunne garantere for at det faktisk var økologisk.

Julius ønsket en forandring, både for han selv og markedet, og skapte sitt eget merke, Julisis. Han lanserte kun to produkter, et dag- og et nattserum, som han reiste rundt i Tyskland med, hjemlandet hans. Det tok han seks år før han tjente de første kronene. Tyske Vogue var det første magasinet som skrev om produktene hans - og etter det var det gjort. I dag har ikke Julius kapasitet til å rådføre flere kunder. Han er fullbooket, dag inn og dag ut.

Julisis oljer
© Gimle Parfymeri
  • Gull er for dagen, og sølv er for natten, forklarer Julius, og sikter til etiketten på flakongene. På enkelte flasker står det Julisis skrevet med gull, og på andre er fonten i sølv.

  • Produktene virker i takt med din biorytme, som er en teori om at livet har ulike aspekter gjennom enkle matematiske sykluser. ”The Gold Liquid” skal brukes om dagen, og beskytter, er oppløftende og gir deg mer energi, mens ”The Silver Liquid” skal påføres før natten, og bidrar til at huden strammes opp, samtidig som du får en detox, som jo er en naturlig del av kroppen, sier han, og fortsetter:

  • Hele 70 prosent av ingrediensene i produktene er fra vår egen hage ved Aplene, der planetene er håndplukket i henhold til måne- og solsyklusene. Det er langt til nærmeste motorvei for å skåne plantene.

Leste du? Ansiktsmasken som tar av på Instagram

  • Det finnes så utrolig mange økologiske produkter på markedet, men de fungerer rett og slett ikke. Det er her vi har en fordel. Etter første påføring, kan du faktisk se forskjell.

Hva er hemmeligheten?

  • Det er kombinasjonen mellom ingrediensene og renheten. I tillegg til ”The Gold Liquid” og ”The Silver Liquid”. Produktene våre er mer enn ”bare økologisk”. Går man etter det økologiske sertifikatet, er det faktisk godkjent med to prosent syntetiske stoffer. Vi har ingen, og kan derfor kalle oss "beyond organic", sier han.

Skal du booke en 30 minutter konsultasjon med Julius i dag, koster det deg 7.500 kroner. Han rådfører deg ikke bare om hvordan du skal bruke produktene, men også hvordan du bør spise, og leve i takt med deg selv.

Julius selv bor i englenes by, og har en kundeliste bestående av kjendiser og mennesker som ikke bare er opptatt av et pent ytre, men også en sunn livsstil. I følge Julius, er rådene enkle å forholde seg til.

  • Drikk mindre koffein, ikke røyk, ikke spis alt for mye kjøtt og ikke spis kål, spinat og brokkoli mer enn to ganger i uken. I tillegg mener jeg det er sunt å meditere, tenke positive tanker og trene yoga. En typisk kunde av meg er en som er bevisst på seg selv, og som spiser sunt og økologisk. Hele denne økologiske boomen er en påminnelse om hvor vi egentlig kommer fra. De som bruker Julisis har forstått dette.

Så du denne: Vårens fineste treningstøy

Hva med oss fra Skandinavia - har du noen tips til hvordan vi skal ta vare på huden vår?

  • Dere må dere bli flinkere til å beskytte huden året rundt, ikke bare om sommeren. PH-balansen i ansiktet må være i takt - det er noe av det viktigste å tenke på når man skal gå til innkjøp av hudpleieprodukter.