Vakre damer Amber Heard og Kate Moss
© Getty

Vitenskapen har talt: Dette er verdens 10 vakreste kjendiskvinner

Mon tro om dine trekk er på listen?

Kåringer som kårer frem verdens vakreste, er alltid litt fordummende siden det finnes flere sannheter tenker vi, men nysgjerrige som vi er, biter vi på for å se hvem som endrer på listene.

Julian De Solca er ekspert for «Centre for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery», og har brukt et analyseprogram for å scanne ansikter til kjente kvinner. Programmet har tatt utgangspunkt i Phi Ratio som var grekernes måleinstrument som skulle si noe om det gylne snitt, altså det perfekte harmoni.

Les hvordan Costume og Care støtter kvinner til å tørre!

Basert på dette programmet har en estetisk og vitenskapelig tilgang kåret frem kjendiskvinner som besitter den "ideelle" ansiktsformen etter radius og symmetri. Dette er kvinner som er mye i media, og derfor veldig synlige. Så det sier seg selv at kåringen må tas med en liten klype salt, men slik ble resultatet!

1. Amber Heard

På førsteplass troner skuespillerinnen Amber Heard, med 91,85 prosentpoeng. Gyllen standard eller ikke, det er lett å få girlcrush på denne dama som donerte pengene fra rettsoppgjøret med eks-mannen Johnny Depp til veldedighet.

2. Kim Kardahsian

Dronningen av selfies har vært åpen om sine kosmetiske justeringer - noe ikke maskinen har tatt hensyn til, tross disse er det ingen tvil om at hun var vakker før behandlingen med injeksjonene begynte. Kim ligger på 2.plass med 91,39 prosentpoeng.Dette er sminkeproduktet Kim Kardashians ikke klarer seg uten akkurat nå!

3. Kate Moss

Det wild child of the original supermodels - Kate Moss er ikke uventet på listen. Vi elsker hennes linjer som vitner om et liv levd. Kate sitt utseende er idealet for mange kvinner, og scorer 91,06 prosentpoeng.

4. Emily Ratajkowski

Den amerikanske skjønnheten er skuespiller og modell, og har hatt en lynkarriere de siste årene. Emily endte på en fjerdeplass med 90,08 prosentpoeng.

5. Kendall Jenner

Kim Kardashians lillesøster Kendall Jennerhar oppfylt pikedrømmen om å bli toppmodell, og vi elsker hennes naturlig utseende som gav henne en poengscore på 90,18 prosent.

7. Scarlett Johansson

Den vakre Scarlett er kjent for sine naturlige fyldige lepper, mon tro de var de som gav henne hele 89,82 prosentpoeng? Ubeskrivelig vakker og smart er hun i hvertfall.

6. Helene Mirren

En av verdens kuleste skuespillerinner Helen Mirren takker sex for at hun holder seg så godt, hvem trenger vel mirakelkremer om det er alt som skal til? Helen fikk 89,93 prosentpoeng.

8. Selena Gomez

Tenåringsidolet Selena Gomez er bestevenn med Taylor Smith, og fikk 89,57 prosentpoeng.

9. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe ble født vakker fra naturens side, men ble rådet til å justere på både nese og kinn for å oppnå berømmelse. Det vakreste var uansett hennes utstråling, som gav henne 89,41 prosentpoeng.

Louis Vuitton lanserer ny parfyme, 70 år siden den forrige ble lansert.

Jennifer Lawrence

Beauty with brains Jennifer Lawrence er blant Hollywoods best betalte skuespillerinner, og den unge Oscar-vinneren endte på en tiende plass med 89,24 prosentpoeng.

Les flere saker om skjønnhet HER!