Kjenner du en kvinne som fortjener å bli hyllet?
© Triumph

Hvem vil du nominere?

I forbindelse med Triumphs nye kolleksjon kan du nominere tre kvinner i ditt liv som fortjener litt ekstra kjærlighet, og vinne et deilig spa-opphold for alle!

Triumph har vært en støtte for kvinner i hele 131 år. Nå lanserer de en helt ny undertøyserie, Amourette Charm, og ønsker i den anledning å hylle alle kvinner som er gode støttespillere for hverandre.

Dersom du har en, eller flere kvinner i tankene som fortjener litt kjærlighet og en takk, så nominer henne i nominasjonsfeltet HER, og bli med i trekningen om å vinne en deilig Charm spa-dag til deg, og opp til tre andre kvinner. Det vil også være trekning om fem undertøysett fra Amourette Charm-serien.

”For oss betyr god støtte alt. I en travel hverdag husker man ikke alltid å takke de som støtter en i store og små stunder. Derfor har vi i forbindelse med lanseringen av den nye Amourette Charm-serien laget en nominasjonskampanje, hvor vi hjelper kvinner å sende litt kjærlighet i omløp”, sier Line Bjerring, Brand Marketing Manager for Triumph i Norden.

Motebloggeren Janka Polliani kickstarter kampanjen ved å fortelle om kvinnene som har betydd mye for henne, og som har støttet henne når hun har trengt det mest.

HVEM VIL DU NOMINERE?

Du kan eksempelvis nominere venninnen din som tok ekstra godt imot din nye kjæreste i vennegjengen, din mor som alltid har heiet på deg - også da du tok et karriereskifte eller begynte på ny utdannelse, eller din bestemor som alltid har tid til en kopp te og en prat om livet. Det er helt opp til deg. For å nominere en kvinne kan du klikke deg inn HER.