Jane Kønig – en spesiell kjærlighetserklæring

Lovetag - et unikt smykke for en unik dag.

Valentines Day er rett rundt hjørnet. Det er en dag hvor vi hyller kjærligheten og det er tradisjon for at man utveksler kort, blomster, sjokolade og andre gaver med den man elsker. En unik og opplagt gave på denne dagen er et smykke fra Jane Kønigs lovetag-kolleksjon. Jane var med denne kolleksjonen den første smykkedesigneren i Danmark som skapte denne diskrete måten å forevige en slik kjærlighetserklæring på.

Blomster og sjokolade er alltid en fin tanke, men ingenting er som et smykke som sier ”jeg elsker deg!”. Her trenger det ikke nødvendigvis alltid å være noe som glitrer, det kan godt være mer diskret og elegant. Jane Kønig har med sin ”lovetag”-kolleksjon skapt noen unike smykker til en overkommelig pris, som bærer preg av originalitet.

Bak Lovetag-smykket gjemmer det seg en kjærlighetserklæring, som er både diskret, privat og hemmelighetsfull. Kombinasjonen av bokstaver, nummer eller det lille hjertesymbolet kan symbolisere en unik forbindelse til en kjæreste eller en annen som man er glad i. Med lovetag-halskjedet kan man gå rundt med et helt spesielt minne eller en spesiell person helt inntil hjertet. Mer romantisk blir det ikke!

Lovetag-halskjedet er Jane Kønigs varemerke, og ble lansert første gang for ca. 15 år siden i 18K gull. Jane var den første til å lansere de fine vedhengene med personlige inngraveringer som i 2010 også ble tilgjengelige i rosa forgylt sterlingsølv, rhodinert sterlingsølv, forgylt sterlingsølv og sterlingsølv.

Inspirasjonen til Lovetag-vedhenget kom fra Janes tidligere arbeid med stempler i metall. Her brukte hun symbolstempler som løven og kronen fra den danske myntfoten i diverse utgaver. I tillegg er det veldig viktig for Jane Kønig å designe smykker som har en relasjon til en bestemt person eller et minne. Jane tilføyde derfor de mer personlige inngraveringene i et ønske om å gi alle en unik mulighet for å holde fast i minnet om en uforglemmelig person eller begivenhet, og føle kjærlighet.

Denne følelsen av kjærlighet har ifølge Jane Kønig mange ansikter. Valentines dag er derfor ikke nødvendigvis bare en dag for par, men for alle dem som elsker. Det kan i like høy grad være kjærlighet til en mor, søster eller en venninne.

Valentines Day har sneket seg inn under huden på Jane Kønig, som mener at datoen passer godt i en grå februarmåned, hvor det er godt med en skytsengel som kan minne oss alle om kjærlighet. Med lovetag gir Jane enhver mulighet for å ha sin kjære i nærheten og bli minnet om denne personen hele tiden, og hermed blir følelsen av kjærlighet foreviget og ikke bare på Valentines dag.

Ønsker du å overraske en person som du er glad i med et personlig Love Tag, kan smykket kjøpes her.