Kosttrenden gir Sophia et vakrere utseende

Lever du et aktivt liv og har for dårlig tid til å få i deg alle de næringsstoffene du trenger for et fint hår, bra hud og negler?

Det gjør Sophia (30) derfor testet hun Swiss Clinics nylig lanserte kosttilskudd som er tydelige effekter på ens ytre skjønnhet. Etter bare tre uker med Beauty Pearls, har hun lagt merke til resultater.

Gjør som Sophia - prøv Swiss Beauty Pearls med 300 kroner i rabatt! AKKURAT NÅ: 1 måneds bruk for kun 599 kroner.

En sunn innside gir et vakrere utseende sies det. For Sophia som er utdannet make-upartist og jobber i moteindustrien, var det vanskelig å kombinere et liv med mye trening og en tidskrevende jobb med å få i seg alle de næringsstoffene som man trenger for et vakrere utseende. Kosttilskuddet Beauty Pearls fra Swiss Clinic ble løsningen.

  • Jeg har spist de i tre uker. Det sies at det vil ta to måneder før du merker noe, men jeg har dårlige negler og har allerede nå lagt merke til at de har blitt bedre.

Swiss Clinics nye kosttilskudd Swiss Beauty Pearls ble utviklet for å gi modeller en enklere måte å få friskere hud, klarere øyne, sterkere negler og friskere mer glansfullt hår.

-Produktet er til for alle. Vi har kombinert de tradisjonelle kosttilskuddene for fint hår, bra hud og negler sammen med de som ligger i forkant i forskningen, sier Sebastian Gordon, produktutviklingsskjef hos Swiss Clinic.

Kapslene som tas en gang om dagen er reelle ernæringsbomber med en unik kombinasjon av vitaminer, mineraler og oljer. Aktive, moderne mennesker søkte tidligere den ettertraktede glansen ved å spise en rekke ulike kosttilskudd. Swiss Beauty Pearls bringer sammen det mennesker ønsker i to forskjellige kapsler.

Kostinteresserte Sophia har høye forventinger. -De fleste av vennene mine spiser noen form for supplement. Men jeg har aldri sett et produkt før som inneholder alt. Så jeg var helt begeistret da jeg fant dette, sier hun.

Gjør som Sophia - prøv Swiss Beauty Pearls med 300 kroner i rabatt! AKKURAT NÅ: 1 måneds bruk for kun 599 kroner.