© Anna Stokland

10 geniale skjønnhetstips du burde vite om

Dårlig tid? Eller kanskje litt lite tålmodighet? Uansett årsak så er disse skjønnhetstipsene geniale i hverdagen!

1. Magisk blush

En av de store skjønnhetstrendene i år er den såkalte drapering-metoden. Draping handler kort fortalt om å markere kinnbenene og tinningene med blush, da dette vil gi et friskere utseende og illusjonen av skarpere kinnben

Dersom du vil prøve teknikken, skal du legge en enten fast eller kremaktig blush på selve kinnbenene og også gjerne ved tinningene. Start forsiktig med en liten mengde produkt og bygg deretter fargen gradvis opp.

2. Perfekt eyeliner

De fleste jenter sliter med å få til den klassiske, elegante og fine vingestreken med eyelineren. Et smart tips er å bruke teip for å få til de rette linjene!

Legg teipen skrått opp fra kinnbeinet og mot øyenbrynet der du vil ha eyeliner-streken, også kan du begynne å påføre. Det gjør ingenting om du søler, og det blir fint på første forsøk. Genialt!

3. Dekke ettervekst uten farging

Farger du håret, er du kjent med at man må farge etterveksten med jevne mellomrom. Har du ikke tid, eller rett og slett bare ikke orker å ta etterveksten, er dette det mest geniale tipset for deg.

Bruk et hårpudder som de på bildet for å dekke til der du har ettervekst, så slipper du unna med fargingen på en stund. Disse pudderne er beregnet for å ta ettervekst, så de holder og dekker godt.

COLORWOW
Root Cover Up
365 kr.

4. Tom for eyeliner

Om du plutselig går tom for eyeliner kan du rett og slett bare låne litt farge fra maskaraen din, og påføre det som eyeliner med en liten, skrå børste som denne.

LANCOME
Définicils Mascara
345 kr.

SIGMA BEAUTY
Small Angle Makeup Brush
144 kr.

skjønnhetstips skjønnhetstriks triks hacks

5. Tørk neglelakken raskt

Hvis du har dårlig tid og skal legge neglelakk kan du få lakken til å tørke fortere ved å stikke fingrene i en bolle med iskaldt vann. Lakk begge hendene før du gjør det så lakken får tørke litt, også er det bare å stikke fingertuppene i vannet.

skjønnhetstips skjønnhetstriks triks hacks
© everydaylife.globalpost.com

6. Stopp strømpebuksen fra å revne

De fleste jenter har nok opplevd at en flisete negl eller et uheldig sammenstøt med en bordkant lager hull i strømpebuksen, og ingenting er mer irriterende enn det. Et godt tips for å unngå at hullet skal rakne mer, er at du kan legge et strøk med blank neglelakk der du har fått hull.

LANCOME
Le Vernis Nail Polish
248 kr.

skjønnhetstips skjønnhetstriks triks hacks

7. Sminkefjerner

Ha sminkefjerner stående på nattbordet slik at du ikke har noen unskyldning til å ikke fjerne sminken før du legger deg. Å sove med sminke er absolutt ikke bra for huden, og det kan gjøre at du lettere får kviseutbrudd. Natten er hudens hviletid, og da må du la den puste og jobbe som normalt, uten at sminken skal stå i veien for det.

HARMONI
Renseservietter
39 kr.

SENSAI
Silky Purifying Gentle Make-Up Remover
315 kr.

OLE HENRIKSEN
Truth On the Glow Cleansing Cloths
229 kr.

skjønnhetstips skjønnhetstriks triks hacks

8. Sprukne og tørre føtter

Har for eksempel tørre eller sprukne hæler kan du raskt gjøre det bedre ved å smøre på godt med fotkrem som eksfolierer bort tørr hud,eller om du har mindre problemer bruk en fet fotkrem før du legger deg, og deretter ta på deg sokker slik at kremen trekkes godt inn. Når du våkner opp kan du forvente mykere føtter!

H&M
Sokker
99 kr.

WELADA
Fotkrem
165 kr.

CLARINS
Fotkrem
260 kr.

9. Nude eyeliner

Få øynene til å se mer våkne ut ved å påføre en hudfarget eyeliner på våtkaten under øyet. Dette er et perfekt tips til de som føler de har små øyne, for dette åpner nemlig blikket.

MAC COSMETICS
Technakohl Liner Risque
170 kr

skjønnhetstips skjønnhetstriks triks hacks
© mamabee.com

10. Fransk manikyr

Det er ikke lett å legge den hvite tuppen på en fransk manikyr uten at strekene blir forskjellige og man søler.

Løsningen på problemet er noe så enkelt som gummistrikk! Gjør som på bildet og fest gummistrikken på neglen det du vil at den hvite streken skal være. Med denne metoden får du en helt rett og fin strek, og du trenger ikke bruke lang tid på å være pirkete.