moteprofil instagram motejenter

Dette er moteprofilene du bør følge på Instagram

Trenger du inspirasjon? Her er it-jentene vi mener kommer til å prege moteåret 2017!

Pandora Sykes

Pandora Sykes er en blogger med bein i nesa. Hun skriver under navnet og bloggen pandorasykes.com, og har blant mye annet skrevet tekster i The Sunday Times, Style magasinet og i-D. Hun ytrer sterke meninger, og stiller kritiske spørsmål til moteindustrien. Vi digger stilen hennes fra topp til tå!

Pandora Sykes Instagram
© @Pandorasykes

Alna Hadid

Den mystiske Hadid søsteren ingen har hørt om! Hun er av de som holder det lavt i søskenflokken, på tross av anonymiteten bærer hun fortsatt en it-faktor over seg. Hun har flere titler, men jobber blant annet som stylist og personlig-shopper. Sjekk ut profilen for å få et innblikk og litt hverdagsinspirasjon.

Alna Hadid Instagram
© @Alnahadid

Natasha Goldenberg

Natasha har tidligere jobbet som både journalist og redaktør, og vært en influencer i magasinet: graziainternational.com. Hun har trukket til seg oppmerksomhet gjennom lekre antrekk under moteukene, og flere ganger blitt observert med stilstjerna Miroslava Duma.

Natasha Goldenberg Instagram
© @Natashagoldenberg

Jeanette Madsen

Jeanette begynte som assisterende moteredaktør i danske Costume, men jobber nå med motebiten sammen med Thora Valdimars, og blir ofte fotografert av gatemote-fotografene under moteukene. Vi digger den typiske skandinaviske stilen hennes med et personlig edge.

Les også: Derfor trenger håret ditt sukker!

Jeanette Madsen Instagram
© @_jeanettemadsen_

Gilda Ambrosio

Gilda jobber som designer og grunnlegger for merket attico som blant annet selges i mote-nettbutikken net-a-porter.com. Vi digger stilen hennes, og alle de fantastiske elementene hun alltid kombinerer til den tilbakelente, men råtøffe stilen.

Se hvorfor: Dette er de mest solgte plaggene til Zara!

Gilda Ambrosio Instagram
© @gilda_grazia_it

María Bernad

Maria Bernad er både stylist og driver med design. Hun har en helt unik og inspirerende stil, som vi veldig gjerne vil kopiere! Sjekk ut hjemmesiden hennes også: mariabernad.com.

Style Fashion Maria Bernad Instagram
© @maria_bernad

Maria Van Nguyen

Maria bor både i Oslo og New York, og har en kreativ profil med bilder av både klær, kunst, byguider og alt annet som interesserer henne. Du kan se prosjektene hennes på hjemmesiden mariavannguyen.com.

Maria Instagram Kunst
© @mariavannguyen

Lizzy Ligt

Lizzy er en stylist og blogger, og har en Instagram-profil full av farger og stiler. Hun er som oss en Ganni-girl, og bruker mye skandinavisk design i stylingen sin. Helst skulle vi ønske at vi eide alt i garderoben hennes.

Lizzy Instagram
© @lizzyvdligt