Falske bryn er den nye snakkisen

Hair extensions ga deg drømmelokkene, og vippe-extensions dådyrblikket. Nå kan du få bryn som vår girl crush Lily Collins!

Superbryn til sommeren © Getty Images / Browrehab
1 / 4

Superbryn til sommeren

Har du allerede droppet maskaraen til fordel for vippe-extensions, er det kanskje ikke lenge før også brynskyggene, og brynpenselen havner bakerst i skuffen. Bryn-extensions er nemlig den nye snakkisen. Om du ikke er utstyrt med naturlige fyldige bryn som Lily Collins, finnes det nå råd.

Får du nupper? Da barberer du feil!

– Mange nappet brynene sine tynne på 90-tallet, og sliter nå med å spare ut sine egne, naturlige bryn. For de som mangler hår, eller ikke har noen bryn i det hele tatt kan teknikken Brow building skape illusjonen av et ekte bryn, forteller Silje Noreng, gründer, og daglig leder ved Browrehab i Oslo.

Bedre enn vippe-extensions © Browrehab
2 / 4

Bedre enn vippe-extensions

Har du mistet brynene dine grunnet sykdom, kan bryn-extensions, i motsetning til vippe-extensions, gi deg hårene tilbake. De syntetiske hårene limes direkte på huden, eller på de hårene du allerede eventuelt har, mens vippe-extensions festes på vipper som allerede er der, så dersom du ikke har noen er det heller ingenting å feste løshårene på.

Brynene farges deretter for å oppnå et resultat som ser ferdigsminket ut. De "perfekte" brynene skal vare i to til fire uker om du pleier dem riktig.

Vi deler masse hår og eksperttips!

– Etter en behandling er det viktig å unngå hudpleieprodukter som inneholder olje, da dette vil løse opp fargen og de påsatte hårene. Har du fet hud kan de også løsne raskere, men dette er en behandling som kan gi alle perfekte bryn uavhengig hvor mye bryn de har fra før, forteller Silje Noreng

Bryn-extensions koster rundt 1200 kroner, for påfyll av bryn ligger prisen på 450 kroner.

Spagettistropper og tynne streker © Getty Images
3 / 4

Spagettistropper og tynne streker

På 90-tallet var det spagettistropper på kjolene, og supertynne bryn en del av det "vedtatte" skjønnhetsidealet. It-jentene Kate Hudson, Kate Moss og Drew Barrymoore nappet alle brynene ned til roten.

Har du sett? Dette er fuktighetskremen Kim Kardashian bruker!

Naturlig og buskete
4 / 4

Naturlig og buskete

Så kom fotomodellene Arizona Muse og Cara Delevigne seilende inn, og kapret alle kampanjer som designeres yndlinger. De kule modellene sørget for at velpleide buskebryn ble skjønnhetstrekket alle nå ønsker seg. Som følge av dette er bryn-extensions nå blitt populært i blant annet London og New York.

Vi avslører: Dette er tørrsjampoen kjendisene elsker!

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev