Ikke gjør denne feilen når du velger leppestift

Til 17. mai er det en frisk og holdbar sminke som gjelder!

Noen foretrekker den knasj røde leppestiften, mens andre går for en mer glossy variant til 17.mai, uansett hva du velger er det viktig å ta utgangspunkt i en leppestift som sitter godt, og samtidig gir en frisk og flott glød til ansiktet. Vi lar den glitrende øyenskyggen vente til kvelden, og går heller for en naturlig look.

Se så genialt: Dette hårbåndet gir myke Hollywood-krøller!

Vår skjønnhetsbloggerEmilie Tømmerberg gir sine beste tips om hvilken leppestift du bør gå for:

– Jeg synes det er veldig fint med litt farge på leppene til 17. Mai. Det ser friskt ut og er spesielt fint hvis man velger å gå for mindre farge på øyelokket. Det er en lang dag med mange måltider, som er lurt å ha i bakhodet når man velger sminke. Det beste er lepper som trenger lite vedlikehold. Jeg foretrekker å bruke en pleiende gloss, eller en pleiende blyant på leppene. De er lette å påføre utover dagen, og jeg slipper å tenke på at fargen forsvinner.

Burts Bees Lip Crayon i Hawaiian Smolders
– Hvis jeg ikke føler for å gå for en gloss, så er Burts Bees sine Lip Crayons perfekt. De gir også masse fukt og pleie, med en mattere finish. Fargene er også litt mer pigmenterte, så de kan være et godt alternativ til den klassiske leppestiften.

Hårtips til bunaden? Her er 20 fine frisyrer til 17.mai!

Clarins Lip Perfector i 07 Toffee Pink
– Clarins Lip Perfector er en av mine favorittglosser, og jeg har hatt den i sminkepungen i alle år. De har i det siste kommet med flere farger, og Toffee Pink er en litt mer nedtonet rosa med masse pleie. Den gir en fantastisk shine til leppene, og det er mange farger å velge mellom.

Har du sett? Denne skjønnhetssmoothien sverger Camilla Pihl til!

Lancôme Juicy Shaker Freedom of Peach
– Jeg elsker Lancôme sine Juicy Shaker! Produktet består av pleiende oljer og pigmenter, så den må ristes før bruk. Lipglossen påføres med en svamp og den er veldig glossy. Alle fargene er godt pigmenterte, og de kan bygges lag på lag for å forsterke fargen. De lukter og smaker veldig godt, akkurat som Juicy Tubes.

Farger du håret? Se om du ikke gjør denne feilen!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!**