Makeup Tutorial: COSTUME AWARDS 2018

Annette Haga viser steg for steg hvordan hun preppet huden og sminket seg til Costume Awards!

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

I går ble Costume Awards 2018 arrangert, og for en fantastisk prisutdeling og fest det var! I år var det hakket mer utfordrende for meg å finne ut av antrekket (takket være den voksende magen). Men da jeg til slutt hadde landet outfit for kvelden - sort med gulldetaljer - valgte jeg å gå for en klassisk makeup til: med fokus på glød, røde lepper og liner!

Les videre for å se hvordan jeg gjorde meg klar til kvelden:

Grunnlaget:

For at det ferdige resultatet skal se best mulig ut er det viktig å legge litt tid i forberedelsene - og med det mener jeg gode hudpleierutiner. For en jevn, glødende hud uten mørke ringer under øynene er det først og fremst viktig for meg med god søvn og "boost" fra riktige produkter.

Jeg er veldig glad i hudpleieserien til bareMinerals, og bruker flere av mine favoritter både daglig og ukentlig.

Når det kommer til rens av huden kan jeg anbefale Clay Chamelon Transforming Purifying Cleanser, som er gull verdt dersom du er plaget av urenheter!

Dersom huden min føles trøtt og gusten digger jeg å peele huden min med Mix Exfoliate Smooth - som jeg rett og slett bare blander inn sammen med rensen min - etterfulgt av serumet Skinlongevity Vital Power Infusion.

Det siste året har jeg dessuten blitt avhengig av å sove med øyekrem hver natt - det utgjør en stor forskjell! Skinlongevity Vital Power Eye Gel Cream er veldig bra, og jeg bruker den ofte sammen med Essential Moisturizing Soft Cream.

Å bruke tid på hudpleie kan ofte føles både kjedelig og stress - spesielt om man ikke merker noe særlig forskjell, men det gjør jeg definitivt ved å bruke disse produktene. Det er SÅ mye enklere å legge perfekt makeup dersom huden spiller på lag, og man ikke føler behovet for å "skjule" seg, men heller kan bruke sminke til å fremheve det man er fornøyd med.

Basen:

Jeg er veldig glad i bareMinerals sin makeup fra før av, og det er omtrent det eneste jeg har brukt det siste året. Selv om merket har stort fokus på naturlige ingredienser (noe jeg synes er fantastisk!) så er det absolutt ikke vanskelig å få til en litt mer heavy party-look som varer hele kvelden.

Mine faste favoritter, og som jeg brukte til å sminke meg på Costume Awards er disse:

Fikk du forresten med deg at bareMinerals vant prisen for årets beste makeup-merke?

  1. Først legger jeg enten et tynt lag med Prime Time - eller Complexion Rescue (som er en tinted hydrating gel cream). Sistnevnte er som en blanding av farget fuktighetskrem, BB cream og CC cream i ett! Den booster huden med glød og gir masse fukt, samt jevner ut hudtonen.

  2. Alle ønsker vel å se så opplagte og freshe ut som mulig, og da er en god concealer gull verdt. Jeg elsker bareSkin serum concealer, som jeg dytter inn i huden med en kost eller beautyblender.

  1. Fjorårets beste foundation (og årets, spør du meg!) er BAREPRO Performance Wear Liquid SPF 20. Den glatter ut alle ujevnheter i huden og har en matt finish med full dekkevne - som holder seg perfekt i 24 timer. Absolutt et must!! Jeg tar først litt foundation på hånden før jeg bruker Luxe Performance Brush til å påføre på huden og blende inn.

Finish:

  1. For å konturere ansiktet mitt og fremheve kinnben bruker jeg deretter BAREPRO Contour Face-Shaping Powder Trio. Paletten inneholder tre farger i perfekte nyanser, som er enkle å blande sammen!
  1. På øynene bruker jeg disse tre fargene fra øyeskyggepaletten bareNaturals: 9. Mixologist, 11. Hot Commodity og 5. Pale Silk, som jeg blander sammen.

Denne kvelden ønsker jeg ikke altfor mørk og heavy øyesminke, men kombinasjonen av disse er så fin og perfekt til fest!

Jeg legger en cateye-liner med Lash Domination Liquid Eyeliner og gir vippene masse volum med Lash Domination Mascara, før jeg setter på noen ekstra vipper til slutt for å fullføre looken.

  1. Leppene rammer jeg inn med lipliner, etterfulgt av leppestiften Statement Luxe Shine i #SRSLY RED. Denne fargen er SÅ fin, og jeg elsker at produktet ikke tørker ut leppene, men likevel sitter lenge.

Til slutt går jeg over med et setting-pudder (jeg er veldig glad i Translucent Powder Duo fra bareMinerals) eller en makeup-spray for å få sminken til å sette seg.

Resultatet: