På tide å teste gule negler?

Rihanna, Beyoncé, Gwen Stefani har gjort det. Om Dior og YSL får viljen sin, gjør du som popstjernene denne våren!

Negletrend © Redaksjonen, Getty og produsentene
1 / 3

Negletrend

Vi vet hva du tenker, for vi tenker det samme. Usj! Gule negler høres mer sykdomsbetont ut enn trendy. Sannheten er at den gule lakken har kommet tilbake som en frisk, og veldig synlig «underdog» de siste sommer sesongene, og denne sommeren blir ingen unntak.

Da neglelakkdronningen Essie Weingarten gjestet Stockholm for 4 år siden, og vi spurte hvilken farge som aldri helt slo an, responderte hun sporenstreks:
— Yellow, yellow, yellow. It never sells! There is something about the yellow colour that doesn’t really fit!
Essie regnes den største trendsetteren innenfor neglelakk farger, og dropper derfor den vanskelige fargen i sin kommende sommerkolleksjon, men Dior, Yves Saint Laurent, og Dolce & Gabana håper å se fashionistaer med gule negler denne sommeren. YSL, og Dior sine lakker er ikke ute i norske nettbutikker ennå, men selges i Norge hos autoristerte forhandlere.

Negletrend
2 / 3

Negletrend

Dolce & Gabbana og Yves Saint Laurent velger okergult som står perfekt til den sterke 70-tallstrenden som er nå, mens Nails Inc og Dior sine pastellfargede nyanser er heller mer mot det sukkersøte, og friske.

YSL, 225 kr.

Nailsinc, 199 kr.

Dior, 235 kr.

Dolce & Gabbana, 213 kr.

Våre favoritter:
3 / 3

Våre favoritter:

Slik blir du kul med gul:

  1. Ta påfør minst to eller tre lag så fargen blir delikat, og ordentlig mettet.

  2. Kombiner den med en farge som står fint til gult, som f.eks. grått, sort. Gyllen sommerbrun hud er den perfekte kombinasjonen..

  3. Bruk den som en fargedetalj mot vesken du bærer.

Lykke til!

Mer om Makeup? Motta Costumes nyhetsbrev