Quick-fix sprayen makeupekspertene elsker

Sminken sitter lenge, og du bevarer gløden fra morgen til kveld!

Makeupartistenes hemmelige sminketriks og favorittprodukt akkurat nå, er den lille sprayflasken fra MAC som heter Prep and Prime Fix +. Den jevner ut hudtonen, og virker som en oppkvikkende dose full av antioksidanter og beroligende ingredienser som frisker opp sminken.

Tynne bryn? Vippeextentions er den nye snakkisen!

Det finnes mange bruksområder på dette vidunderproduktet.

  1. Du kan enten blande den med din foundationen, hvis du har tørr hud. Da vil den fukte litt ekstra, samtidig som du får god dekk.

  2. Eller bruk den etter at makeupen er lagt, for å "sette makeupen", som det kalles, og unngå det altfor matte, pudrete resultatet.

  3. Det beste trikset er selvfølgelig å alltid ha den med i vesken, slik at du kan spraye på litt når du trenger ekstra glød etter en lang dag.

Vi har testet sprayen for å se om den holder alt som blir lovt, og vi kan ikke si annet enn at vi er avhengige, blant andre produkter som vi har kåret til ultimate skjønnhetsfavoritter. Den tryller vekk porer og linjer, samtidig som den gir liv og glød til hele ansiktet, spesielt etter en lang dag på byen. Med denne sprayen blir det kanskje også enklere å kopiere den hotte sminketrenden alle snakker om nå!

Kan du fønetrikset som gir maks volum?

Meld deg på Costumes nyhetsbrevog hold deg oppdatert på det siste innen mote og skjønnhet!