Kjendisenes halloween kostymer
© Getty Images

Se kjendisenes morsomste Halloween-kostymer

Tegneseriefigurer, spøkelse, sommerfugl eller en stor ostepop? Valget er ditt!

Trick, or treat? Knask eller knep?

Det nærmer seg dagen som regnes som et høydepunkt for alle som elsker å kle seg ut. Den gamle keltiske tradisjonen som markerte slutten på høsten og begynnelsen på vinteren er blitt en stor festdag verden rundt.

Få kvinnelige kjendiser elsker Halloween mer enn supermodellen Heidi Klum, som er kjent for å ta den helt ut! Lurer du på hva du som kle deg som den 31. oktober, kan du la deg inspirere av Heidi og de andre stjernene her.

Les også: Se kjendisenes beste Halloween-kostymer

Det er nok Heidi Klum som får førstepremien når det kommer til å kle seg ut. Hennes årlige Halloween-fest tar alltid helt av, og hun har alltid det mest oppsiktsvekkende og fenomenale antrekket. I fjor klonet hun fem modeller. Ser du hvem som er Heidi?

Tips: Slik kler du deg fasjonabel på Halloween

Vi elsker det sexy og gjennomførte kostymet til modellen Gigi Hadid under en Halloween-fest i 2015. Cindy i musikalen Grease er lett å kopiere! Alt du trenger er et sort antrekk, røde lepper og krøller.

Modellen Alessandra Ambrosio kledd ut som Ariel i 2016. Vi digger den dristige havfrue-looken, som egentlig er rimelig lett å kopiere.

Se her: Slik sminker du deg skummel til Halloween

Modellen Chanel Iman kledd ut som en zombie i fjor.

Modellen og Instagram-stjernen Emily Ratajokowski som en moderne Cleopatra. Glamorøs, sexy og relativt lett å kopiere om du har en sort parykk.

I 2015 kledde Emily seg ut som tegneseriefiguren Marge Simpson. Med en høy, blå afroparykk og gul kroppssminke er du der.

Rita Ora som Barbie. Har du lyse lokker, et rosa antrekk og sterk leppefarge er kostymen lett å kopiere. PS. Husk en sterk hårspray!

Hvorfor ikke kopiere din beste venninne? Kate Moss valgte å kle seg ut som modellvenninnen Cara Delevingene i 2014. Kreativt og lite tidkrevende.

Da Heidi Klum stilte som Hindugudinnen Kali på sin egen årlige Halloween-fest måtte hun i etterkant be om unnskylding ettersom det sies at gudinnen skulle frigjøre sjeler fra å bli født på nytt, og gudinnen er forbundet med vold og seksualitet. Terningkast seks for originalt antrekk!

Popartisten Lady Gaga er ikke kjent for å være lite ekstrem i klesveien, men valgte en ganske enkel kostyme under Halloween i 2014. Skummelt eller litt for enkelt kostyme?

Igjen dro Heidi Klum det lengste strået for kreativitet da hun kledde seg ut som en sommerfugl i 2014.

Det sies at det tok hele ni timer å sminke seg om Jessica Rabbit. Igjen er det Heidi Klum som har gått ALL IN.

Les også: Unngå disse klestabbene på den første date!

Double trouble når tvillingbrødrene Dean og Dan Caten, bedre kjent som og designerduoen Dsquared kledde seg ut som en blodig utgave av Walt Disneys Mikke- og Minnie Mus på Heidi Klum's Halloween-fest i 2013.

Katy Perry valgte en optisk illusjon, og denne sminke krever kun fire par løsvipper, og vannfast sminke i fargene hvitt, blått og sort. Prøv den om du vil gå for noe enkelt og morsomt.

Sminktrender som er på vei ut. Les mer HER!

Et fjærkre i sexy heler, men ingen sexy makeup på Heidi Klum da hun dukket opp som svart ravn i 2009.

Ostepop? Ja, hvorfor ikke. Du trenger ikke være skummel på Halloween. Denne drakten var ihvertfall av det med komfortable slaget skal vi tro Katy Perry.

Slangen i paradis var ingen andre en Heidi Klum i 2006. Kanskje ikke den enkleste kostymen å kopiere - men kreativt, helt klart.

Kong Karl? Jovisst er det ikke den italienske versjonen av Karl Lagerfeldt. Motedesigneren Roberto Cavalli liknet ikke så lite på din designerkollega da Roberto i 2007 dukket opp som en av verdens fremste designere, Karl Lagerfeldt.

Se denne for inspirasjon: 12 lekre festfrisyrer til langt hår!