© Getty

Sminkefavorittene Kim Kardashians makeupartist sverger til

Vi har møtt Mario Dedivanovic. Se hvilken produkter han bruker for å få den perfekte kontureringen!

Det er ikke til å legge skjult på at makeupartisten fra Los Angeles har blitt berømt for kontureringsteknikken som har tatt sminkebransjen med storm. Dette er teknikken som har blitt satt på kartet av Kardashian-klanen, og kan forklares som samspillet mellom lys og skygge.

Vi møtte han under hans sminkekurs i Oslo, og fikk en presentasjon av produktene han bruker på Kim Kardashian for å få den perfekte basen, som passer spesielt til fest og kveldssminke.

Sminketips: Slik får du megavolum uten å ta vippeextentions!

På en modell, startet Mario med å smøre ut en fuktighetskrem fra Kiehls med en tørr svamp. Han presiserte at han heller foretrakk en fet fuktighetskrem fremfor en primer. Deretter la han foundation fra Bobbi Brown med en stor kost. Denne foundationen er i grunn ganske fet, og spesielt rettet mot de med ujevn og uren hud, men til en tung kveldssminke passer den utmerket.

Ellers liker han også å bruke Armanis Shaping Cream Foundation, men til enkel hverdagssminke fortrekker han Laura Mercier Tinted Moisturizer, som gir lett dekk.

Har du sett: Blir dette årets 17.mai flette?

Mario repeterte gjentatte ganger at veien til glødende hud var med foundation som inneholdt oljer. For når disse oljene blandet seg med hudens naturlige oljelag, ville dette gi en naturlig glød.

Konturering

Til skyggelegging liker han best det flytende kontureringskittet fra Anastasia Beverly Hills, og legger den mørkeste fargen under kinnbeina, langs neseryggen og under haka, og til å highlighte bruker han concealeren fra Bobbi Brown i to nyanser lysere enn modellens hud, og avslutter med å klappe på et fikseringspudder fra Bobbi Brown i fargen yellow. Deretter bruker han solpudderet fra Smashbox til å skulpturere i ytterkant av hele ansiktet. Her bruker han god tid til å blende alt, slik at det ikke blir noen harde kanter i ansiktet, og går over med kontureringskittet fra Tom Ford som kun kommer i en lys og en mørk farge. Her handler det om å «bygge» seg frem til den perfekte kontureringen med riktig mengde for at produktet skal ikke synes i ansiktet.

Har du lest: Kendall Jenner viser hvordan du får videoene dine til å gå viralt!

Blush

Avslutningvis ber han modellen suge inn kinnene og klapper på en ferskenfarget blush fra TooFacedi fargen I will always love you på eplekinnene. Deretter legger han forsiktig en skimmeret highlighter fra Charlotte Tilbury i fargen Filmstar Bronze&Glow over kinnbeina, nedover nesen og i amorbuen over leppene.

Les også: Slik får du fyldigere lepper!

Til slutt går han over med en fuktet beauty blender for å jevne ut overgangene, og få en perfekt definisjon, og sprayer over medMacs Prep + Prime Fix +,som er den perfekte quick-fix sprayen makeupartistene elsker.

Mer fra i dag: Dette er Marios 10 geniale sminketips!