Sminketriks: Denne fuktighetskremen bruker Kim Kardashian

Vi har tatt en prat med makeupartisten til Kim Kardashian, som avslører hvilken fuktighetskrem som holder stjernelooken til Kim glødende hele kvelden!

Da vi nylig deltok på sminkekurs med Kim Kardashians private makeupartist visste vi ikke hva vi hadde sagt ja til. To timer brukte Mario Dedivanovic på å legge signatursminken han har blitt så kjent for, men en ting er sikkert: Vi dro derfra med evne til å svinge penselen slik den aldri har blitt svingt før.

Makeupartisten med et celebert klientell har gjennom sine 15 år i bransjen utviklet en unik måte å legge sminke på, og har med god hjelp av ansiktet til den mest berømte Kardashian-søsteren, Kim, satt konturering på kartet.

I tillegg til å lære kunsten med å legge en jevn konturering, lurte vi også på hvilke produkter Mario bruker for å oppnå stjernelooken, for enten du tør å innrømme det eller ikke: Etter noen timer på dansegulvet er makeupen alt annet en "flawless". Så hvordan gjør han det? Hva er trikset han sverger til?

Vi avslører: Disse produktene bruker Kim Kardashian!

Nøkkelproduktet er verken primer, eller en spesielt dyr fuktighetskrem.**** Han bruker Kiehl's Ultra Facial Moisturizer under all den tunge sminken, som han smører ut med en svamp.

I følge Mario vil en primer tørke ut det naturlige oljelaget på huden, mens med en beriket fuktighetskrem vil oljene blandes, og gi en naturlig glød. Og forklarer at uansett hudtype, så velger han alltid foundations med oljer,og denne fra Bobbi Brown er hans favoritt akkurat nå.Dermed vil også alle produktene du påfører i etterkant blendes bedre.

Se mer: Sjekk den relanserte nettsiden til Kim Kardashian!

Fra det vi erfarer vil en fet foundation som legges på en fet hud ende med et kakete og ujevnt resultat gjennom dagen, men når Supermario sier at dette er den eneste teknikken som får makeupen til å gløde i 24 timer, er det vel verdt et forsøk!

Les også: Marios 10 tips for å få den perfekte makeupen!

Har du sett? Dette er våre 3 selvbruningsfavoritter!