Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

mascara- © Anna Stokland

Sommerens absolutt beste maskara

Diskret hverdagsmaskara, vannfast eller lange bambivipper? Vi har samlet de seks beste maskaraene, uansett om vippene skal skilles, forlenges eller ha ekstra volum.

En god maskara er som et par gode jeans – uunnværlig. Er du på jakt etter en ny favoritt har vi samlet de beste nyhetene som er perfekte til sommeren, så du kan ramme inn øynene på peneste – og lengste – vis.

ysl-volume-effet-faux-cils-waterproof-mascara-75-ml-1-black-1577710593
1 / 6

Svart som natten

Skal maskaraen være svartere enn svart bør du teste YSL’s maskara, som med sin hyperpigmenterte formel gir ekstra intensitet og som nettopp er lansert i en vannfast versjon.

YSL
Mascara volume effet faux cils waterproof
349 kr.

mascara-lancome
2 / 6

Vektløse vipper

Lancômes Lash Idôle-maskara fortjener en plass på denne listen med en maskara som gir lange, men pent adskilte vipper som verken drysser eller klumper. Den blir på vippene hele dagen – selv etter en lang sykkeltur i regnet.

LANCÔME
Lash idôle mascara
285 kr.

maybelline-lash-sensational-sky-high-mascara-01-very-black-7-2ml
3 / 6

Maskaraen som er konstant utsolgt

Tidligere på året lanserte Maybelline deres nye maskara, som takket være et overveldende antall anmeldelser på TikTok siden er blitt revet vekk både i Norge og i utlandet. Maskaraens popularitet er ikke tilfeldig, da denne maskaraen virkelig er god hvis du ønsker deg veldig, veldig lange vipper.

MAYBELLINE
Lash sensational sky high mascara
94 kr.

Diorshow-Iconic-Overcurl-Waterproof-091-Noir
4 / 6

Buede vipper

En buet form på vippene åpner øyet, derfor etterlater Diors maskara med buet børste de øverste vippene med ekstra schwung. Den buede maskaraen fås nå også i en vannfast versjon. Perfekt til badeturene og varme, svettedryppende sommerdager.

DIOR
Diorshow iconic overcurl waterproof
390 kr

pat-mcgrath-labs-dark-star-mascara-review-288295-1595374707282-main.1200x1200uc
5 / 6

Stjernestøv

Den verdenskjente og anerkjente makeupartisten Pat McGrath begynte for et par år siden å skape sin egen makeup, som har gjort stor suksess verden over. Denne maskaraen gir masse volum uten å være tung og er samtidig rik på pigment og fiber som gir vippene ekstra lengde.

PAT MCGRATH LABS
Dark star mascara
ca 325 kr.

2580644
6 / 6

Go big

Hvis vippene skal være virkelig lange og fyldige er Macs nye maskara svaret. Mac selv beskriver den som falske øyevipper på tube, takket være dens dype svarte farge og innhold av fiber på fem millimeter som omslutter hvert eneste vippehår og gir et intenst uttrykk.

MAC
Magic extension 5mm fibre mascara
235 kr.