Mascara sky high lash sensational
© Anna Stokland

Ny maskara til 125 kroner er utsolgt etter TikTok-anbefaling

Flere enn 52 millioner har sett anbefalinger av maskaraen. Den er nå meldt utsolgt på verdensplan, men kan fortsatt finnes i norske butikker.

Noen produkter er så gode at effekten ikke er kan overses, og de nevnes ofte når samtalen dreier over på skjønnhetsanbefalinger. Det er blant annet grunnen til at noen produkter har oppnådd kultstatus hos mange modeller, hvor ofte rimelige men effektive produkter har blitt faste favoritter.

I 2021 ser det ut som vi får et nytt favorittprodukt i form av en prisvennlig maskara som butikker i Norge og i utlandet flere ganger har måttet melde er utsolgt etter at den har fått mange rosende anbefalinger på mediet TikTok.

Håndplukket til deg

Prisvennlig maskara-hit

Det er maskaraen Lash sensational sky high fra Maybelline som har fått uvanlig mange positive reaksjoner på TikTok. De mange anbefalingene har ført til at maskaraen ifølge Maybelline akkurat nå er utsolgt på verdensplan, i tillegg til at den i USA allerede har blitt utsolgt i fire forskjellige omganger. Populariten kan spores tilbake til en videoanbefaling av TikTok brukeren *@jessica.c.*

I videoen viser hun hvordan hennes lyse øyevipper blir utrolig lange etter et par lag med Lash sensational sky high-maskaraen. Denne videoen var riktignok laget i samarbeid med Maybelline, men maskaraen har nok noe spesielt ved seg da det etterfølgende har dukket opp flere andre anbefalingsvideoer på TikTok-brukeres eget initiativ. Flere begnte å teste maskaraen for å se om den også hadde den samme forlengende effekt på deres viper. Blant andre delte brukeren @rocio.roses sin opplevelse med maskaraen og var mildt sagt begeistret som du kan se i videoen under.

De mange positive tilbakelemdingene på TikTok har blitt til hashtagget #skyhighmascara, som har over 57 millioner visninger på TikTok. Enda en gang har den digitale plattformen bevist at online innhold fører til handling i den virkelige verden, hvor maskaraen som sagt blir revet ned fra hyllene. Populariteten skyldes antageligvis kombinasjonen av at maskaraen faktisk gir synlig lengre vipper, og at den kan fås til den budsjettvennlige pris av omtrent 150 kr.

Vil du ha tak maskaraen er den i skrivende stund utsolgt på både kicks.no, vita.no og blivakker.no men er foreløpig fortsatt tilgjengelig på lookfantastic.com.