Olivia Palermo med egen sminkekolleksjon

Vi har tatt en prat med stildronningen om hennes nye satsing!

Sosietetsjenta Olivia Palermo ble for alvor kjent gjennom tv-serien The City, og har siden det vært et populært innslag i motebildet og en favoritt i bransjen. Stilen til Olivia Palermo er klassisk og elegant med en ungdommelig tvist. Hennes sans for tilbehør fikk utslag i tv-serien The City og har blitt hyllet av motefolket. Hun er også kjent for sin evne til å elegant mikse budsjettfunn sammen med sin ellers så eksklusive garderobe.

Vi har flere ganger fått innblikk i it-jenta sin fasjonable verden både gjennom TV-serier, blogg og sosiale medier, og nå overrasker hun meg sin helt egne sminkekolleksjon, Olivia Palermo Beauty, som nesten er 15 år etter at hun debuterte på TV. Produktene er designet og utformet av henne selv.

«Lyspære-øyeblikk»

Kolleksjonen består av fire produkter til å begynne med, som inkluderer et serum, en ansiktsmist, to øyenskyggepaletter og tre matte leppestifter. Emballasjen er kopiert etter et vintage-armbånd som it-jenta alltid bærer på seg. Produktene skal være 100 prosent rene og veganske, helt fri for parabener, sulfater, mineralolje.

Vi tok en skjønnhetsprat med Olivia Palermo over e-post.

Hvordan startet det hele? Hvorfor ville du lage din egen sminkekolleksjon?
– Etter å ha tilbrakt mange år inn og ut av sminkestolen, visste jeg alltid at jeg en dag måtte gjøre noe eget. Til nå har jeg samarbeidet med mange forskjellige merker, jobbet med talentfulle makeupartister og lært enormt mye. Jeg har forstått hva som fungerer og det var som et «lyspære-øyeblikk» - i livet mitt. Jeg visste at jeg måtte sette lidenskapen i bevegelse og jeg kunne ikke vært lykkeligere.

Nevn et produkt som alle bør prøve?
– Prime Time Illuminating Serum! Det er mitt go-to på dager jeg kanskje ikke har noen planer og bare vil gi huden en ekstra fuktboost. Serumet fungerer også som en base på huden før du skal sminke deg, og jeg har det alltid med meg når jeg er ute og reiser. Det fungerer på menn også. Serumet gir en subtil glød, og kommer i en farge som korrigerer ujevne partier i ansiktet.

Har du en sminketeknikk du sverger til?
– Jeg vet ikke om det betraktes som en "teknikk", men jeg går sjeldent uten en smokey eye. Jeg bare elsker hvordan det forstørrer øyene og får din naturlige skjønnhet til å skille seg ut uansett hvilke farger du kombinerer. Min personlige smokey eye-look var inspirasjonen bak øyenskyggepaletten O’Naturale, der vi fokuserer på kjernefargene jeg alltid bruker.

Du har alltid den perfekte eyelineren - hva er hemmeligheten bak en så jevn og symmetrisk linje?
– Å finne de rette produktene og øvelse. Jeg har prøvd så mange eyelinere fra så mange forskjellige merker, og hemmeligheten min er bare å finne den rette som fungerer for deg og perfeksjonere kunsten å bruke den. Sett av god tid og øv på en teknikk som kler deg og dine øyne. Jeg har definitivt måttet starte helt om utallig mange ganger!

Hvilken leppefarge er din favoritt?
– Sannsynligvis fargene «Santa Fe» og «Rosebud», spesielt nå på sommeren. Eller kanskje en mellomfarge som man får når man blander disse to. Jeg synes disse to i kombinasjon skaper en fabelaktig rosatone som kler alle. Leppestiftene er veldig bra, uansett farge, siden de både er kremete og fuktgivende.

Olivia Palermo: 7 stylingtips verdt å kopiere!

Hva er ditt beste skjønnhetstips?
– Prøv alltid å være den beste versjonen av deg selv. Det er flott å prøve ut nye produkter, trender, osv. - og det oppfordrer jeg også til, men på slutten av dagen bør målet være å se ut som den beste versjonen av deg selv og ikke noen andre.

Hvilken solkrem sverger du til?
– Jeg har holdt meg lojal til La Roche Posay sin Anthelios solkrem og bruker den året rundt. Fra ansikt til kropp, jeg synes den er best.

Du har så fantastisk hud. Hva putter du i smoothien din?
– Vel, det kommer an på årstiden og hva som er i sesong, men jeg begynner generelt med en vanlig gresk yoghurtbase, bær for antioksidanter, epler for litt søthet (jeg elsker eplejuice!), noen bananer for konsistensen, og tilslutt appelsinjuice.

Nevn tre trender du har blitt inspirert av gjennom Instagram?
– Jeg er ikke sikker på om det har vært noen spesifikke trender jeg har latt meg inspirere av, men det jeg elsker med plattformen er at man kan oppdage så mange nye merker og talenter fra hele verden. Og ikke gjelder ikke bare mote, men også interiør, skjønnhet, blomsterhandlere osv.

Og til det siste - gi oss ditt absolutte favoritt- og personlige stylingtips.
– Vær tro mot deg selv og gjør det som får deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv. Finn silhuettene og stoffene som får deg til å se og føle deg bra, og jobb innenfor de rammene for å skape en fabelaktig, personlig stil.

Du er også ambassadør for elektromerket LG SIGNATURE. Hvordan startet samarbeidet?
– LG SIGNATURE og jeg deler en felles interesse for en luksusriøs livsstil, som deres linje av premiumprodukter representerer og som speiler det merket mitt handler om. Da de rakk ut og spurte om jeg ville markere og feire denne tilnærmingen til en moderne livsstil som LG SIGNATURE sin ambassadør, det var bare naturlig for meg å komme ombord!

Hvilke verdier er det viktig for deg å fremheve med dette samarbeidet?
– At vi har en felles forståelse for viktigheten av skjæringspunktet mellom kunst og teknologi, som har vært den mest integrerte verdien i partnerskapet. Som datter av en interiørdesigner og fordypning i mote og skjønnhet over så mange år, er det viktig at det ser fint ut hjemme hos meg. En ting jeg aldri visste er hvordan teknologi kan være en kunstform i seg selv og samtidig harmonere med gjenstandene i hjemmet. Vi vet alle hvor integrert teknologi er i hverdagene våre, men det var ikke før jeg gikk sammen med LG SIGNATURE at jeg forstod at teknologi ikke trenger å gå på kompromiss med innredning eller utseende i et rom eller i hjemmet.