© costume.no

ROONEY MARA + CALVIN KLEIN = PARFYMEMAGI.

Når Calvin Klein lanserer noe nytt gjør de det med stil og finesse, og med nye, spennende ansikter.

© costume.no

Rooney Mara er muse og modell for Calvin Kleins nye parfyme, Downtown.

Calvin Klein har alltid vært en banebrytende merkevare med en minimalistisk stil. Designeren har alldri vært redd for å provosere og prøve nye snitt og stilarter og ble fort et ikonisk designerhus. For å promotere nye antrekk, dufter og farger har Motehuset alltid knyttet til seg sterke personligheter, som Christy Thurlington, Kate Moss, Natalia Vodianova, Marc Wahlberg, Lara Stone, Alexander Skarsgård, Eva Mendes, Fredrik Ljunberg og Djimon Hounsou.

© costume.no

Til lanseringen av sin nye parfyme DOWNTOWN har de valgt Den nye «up and coming» skuespillerinnen Rooney Mara (28). Mara passer perfekt inn i Calvin Kleins stil med sin sarte, minimalistiske underdogstil, en stil hun holder fast på både privat og på lerrettet. Her hjemme er hun nok mest kjent som sin tolkning av Stig Larssons Lisbeth Salander i den amerikanske utgaven av filmen «The Girl With the Dragon Tattoo», den første filmen i trilogien. Filmen ble regissert av David Fincher, samme mann som har laget reklamefilmen for Calvin Kleins nye parfyme DOWNTOWN. I filmen spiller Rooney en selvsikker ung kvinne som bryter ut av hverdagens mas for å leve livet slik hun selv vil, det hele akkompagnert av srt-pop-bandet the Yeah Yeah Yeahs låt «Runaway».

Se filmen her.

«DOWNTOWN Calvin Klein er en duft for kvinner som lever etter sine egne regler, « sier Catherine Walsh, Senior Vice President hos Coty Prestige, selskapet som står bak Calvin Klein. «Kampanjen portretterer en kvinne med et sin egen autentiske storby-livsstil. Det er fantastisk for oss å få jobbe med Rooney; hennes individuelle stil og store talent passer perfekt inn i den flotte rekken kvinner som har blitt eksponert i merkets reklamekampanjer de siste årene.

DOWNTOWN, en lett og sofistikert parfyme bestående av duften av frisk Gardenia, sedertre, røkelse, søte pærer og plommer er perfekt til en lang venninnelunch eller en avslappende tur i parken. Parfymen, i sin feminine, lys rosa flakong med sølvkork lanseres over hele landet i løpet av september.