© Getty

Ser du hva som er "feil"?

Vi slår et slag for de klassiske skjønnhetene!

Vi er så vant med å se "polerte" skjønnheter i mediene at vi glemmer de mer modne, de eldre, de normale. De som ligner på mødrene våre. Kvinnene som gikk i bresjen for at vi i dag kan nyte vår selvstendighet, og bruke den som vi ønsker.

Gårsdagens nyhet om 63 år gamle filantropen Isabella Rosselini, går tilbake til rollen som Lancôme-ambassadør kunne ikke komme på et bedre tidspunkt enn før den internasjonale kvinnedagen!

– Jeg er også klar over at denne avgjørelsen går langt utover meg: det er en sterk indikasjon på hvor inkluderende Lancôme er, og hvordan Lancôme feirer alle kvinner, forteller hun i pressemeldingen fra den franske kosmetikkgiganten.

Har du sett? Makeupartistenes favoritmerket er kommet til Norge!

Isabella - datter av den avdøde filmlegenden Ingrid Bergman fulgte morens spor, og jobbet som skuespiller da hun første gang ble ansiktet utad til duften «Trêsor».

Har du sett? Denne er supermodellenes favorittsmoothie!

Hennes image som en frittalende dame som er uredd for å ytre sine meninger, bidro til å gjøre duften til en bestselger for Lancôme, men etter 14 år gikk både kontrakten, og hennes utseende til den gang 44 år gamle Isabella, ut på dato da Penelope Cruz overtok den prestisjefylte rollen.

Har du sett? Bli med vår moteredaktør til Paris og se høstkolleksjonen til H&M!

Isabella kastet seg ut på debatten om skjønnhetsbransjens aldershysteri, og stilte opp i Madonnas kontroversielle bok «Sex», gitt ut på 90-tallet, og musikkvideo til sangen «Erotica». I 2016 er den modne, og modige legenden tilbake i varmen og blir muse for den mest eksklusive parfymeserien «Maison Lancôme».

Et slag for skjønnheten sier vi!

Våren er å vei, og vi gleder oss over at Bik Bok lanserer treningskolleksjon.