© Oriflame

Silkemyk hud med Oriflame

Bioclinic Power Day Concentrate SPF 15 & Lifting Power Night Concentrate holder huden ung og frisk.

Bioclinic Power Day Concentrate SPF 15 & Lifting Power Night Concentrate:

Ny forskning viser at misforhold i hudforsvarsmekanismen er hovedårsak til mange hudproblemer. Med over 5 års forskning og klinisk beviste resultater, tilbyr vi de beste oppstrammende ingredienser utviklet av Bio Clinic Expert Panel som jobber målrettet for å motvirke slapp hud. Cell-Innov™ teknologi er inspirert av laser- og hudutfyllende metoder som brukes innen kirurgien. Cosmeceuticals er produkter som kan forbedre funksjonen av huden og forebygger tidlig aldring.

Cell-Innov™ med de beste oppstrammende ingredienser:

Ren Retinol, med lav hyaluronsyre molekylvekt, sammentrekkende Peptider. Disse jobber på et cellulært nivå for å reparere og regenerer hudens naturlige forsvarsmekanismer.

Hyaluronsyre er en fuktighetsbevarende syre som finnes i huden naturlig. Ved hyaluronsyrebehandling blir en form av syren - som er veldig lik den huden selv produserer - injisert i lærhuden og hudcellene reagerer på med å produsere mer kollagen.

Retinol er en aktiv form for vitamin A, en fettløselige vitamin som er nødvendig til visjon og bein utvikling. Retinol er også en aktuell sammensatt som brukes i behandling av akne og forbedre andre former for hudskader fra aldring og UV-skader fra solen.

Peptider er en kompleks formel som aktivt øker hudens immunitet mot eksterne faktorer og bedre toleranse overfor kosmetiske produkter. Konsentratpakningen er lufttett og gjør at den innovative, luftsensitive formularen holder seg stabil og uten bakterier. Dagkremen inneholder SPF15 som beskytter hudens forsvarsmekanismer og jobber for å gi øyeblikkelig og varig løft til slapp hud.

Les mer om produktet her.