© Anne Valeur

Ny norsk nettside skal gjøre hudpleie enklere å forstå

Har du noen gang opplevd å kaste bort penger på hudpleieprodukter som lover resultater, men ikke fungerer? Da har vi en god nyhet til deg!

Et etterlengtet konsept

Hudpleieindustrien er en svært lukrativ bransje, men med et stadig økende antall aktører kan det være vanskelig å finne frem i jungelen av produkter.

Det er bakgrunnen for den nylanserte nettsiden Helt Krem, et konsept og nettside utviklet av Cathrine Stabe og Dita Berisha. De to gründerne har gjennom lang erfaring fra kosmetikkbransjen og produkt-nerding som hobby blitt lidenskapelig opptatt av å finne ut hvordan man finner skikkelig gode produkter.

© Anne Valeur

Vi har tatt en prat med Cathrine Stabel for å lære mer om Helt Krem og hvordan norske forbrukere kan bruke nettsiden, som opererer med kategori-faner som produkt, rutine, ingrediens, samt helt nerd, som går litt dypere inn i materien for dem som er interessert.

Hvordan fikk du ideen til å etablere Helt Krem?
— Hver gang jeg sier at jeg jobber med noe så trivielt som krem, så ender jeg fort opp med å ha en halvtimes samtale om krem med vedkommende, uavhengig av alder og kjønn. De fleste bruker hudkremer, men de færreste leser ingredienslisten og derfor er det mange spørsmål som dukker opp. Det var etter slike samtaler jeg skjønte at det er et behov for mer informasjon.

"Kunnskap er makt, og det gjelder huden vår også."

Hva kan vi finne på nettsiden?
— På Helt Krem nettsiden skal vi gjøre intervjuer, produkttesting, og fungere som et oppslagsverk. Vi legger også ut aktuelle saker om f.eks maskne (akne fra å gå med munnbind) og hvordan du kan behandle og forebygge det, hvilke ingredienser som har dokumentert effekt, og hvilke produkter man skal bruke når man har minimalt med tid, men vil ha maksimalt ut av produktene.

Hva er budskapet bak Helt Krem?
— Kunnskap er makt, og det gjelder huden vår også. Vi tror med hele hjertet at hud er viktig. Ikke bare på et overfladisk jeg-føler-meg-pen-nivå, men for den mentale helsa. Vi skal spille huden god med den kunnskap og innsikt vi har. Vi ønsker å være et felleskap, ikke bare for nerdene som elsker produkter, men for de som «bare lurer på hva som funker».

Helt Krem er vel verdt et besøk enten man er skjønnhetsekspert eller bare vil lære litt mer om hudpleie fra en objektiv aktør. Du kan besøke nettsiden her.

Reagerer du på ansiktskremen din? Her er 5 tegn på at den skal byttes ut!