© Christina Børding

Spiselige produkter fra Weleda

Hancock Cupcakes har latt seg inspirere og designet tre deilige cupcakes med forskjellige Weleda-produkter i oppskriften.

Hudpleie skal forsyne huden med næring, vitaminer og mineraler - rett og slett mat for huden. Weleda Skin Care er produsert av 100% naturlige og i størst mulig grad økologiske ingredienser med næringsrike og aktive stoffer som trengs til en sunn hud.

Siden Weleda ikke inneholder syntetiske konserveringsmidler, men kun friske planteoljer, er produktene ferskvare med utløpsdato - på lik linje med matvarer.

Ettersom Weleda er 100% naturlig og fri fra syntetiske stoffer kan de faktisk spises. Med inspirasjon fra Weledas filosofi har Ingrid Hancock fra Hancock Cupcakes latt seg inspirere og designet tre deilige cupcakes med forskjellige Weleda produkter i oppskriften,

I 2010 analyserte Grønn Hverdag innholdet i 37 ansiktspleiekremer på det norske markedet. Produktene ble vurdert og rangert etter innhold og miljøbelastende stoffer. Kun fire kremer fikk toppscore, hvorav to var fra Weleda Facial Care-serien.

Ansiktskremene viste seg og inneholde flere allergifremkallende stoffer. Mest oppsiktsvekkende i testen er at den har avdekket utstrakt bruk av såkalte ”verstingstoffer”, noen så ille at de er klassifisert som miljøgift av norske myndigheter. Det er betenkelig at flere varemerker som utgir seg for å være økologisk og naturlig ikke er det, både for helse og miljø. Les mer på http://www.gronnhverdag.no