Støtt en god sak

For hver leppepomade Clarins selger, går 2 Euro til prosjekter for vanntilgang.

Clarins relanserer i disse dager den populære hudpleieserien HydraQuench. For Clarins er veldedighetsarbeid en svært sentral del av virksomheten og Clarins ønsker å gi alle rett til rent drikkevann. Kjøper du en HydraQuench Moisture Replenishing Lip Balm donerer Clarins dermed 2 Euro til prosjekter for vanntilgang.

Renovering og bygging av brønner, utvikling av vannsystemer og oppsetting av bore-områder: Disse prosjektene for å få tilgang til vann blir utført i landsbyene Poun og Mogueya i Burkina Faso, med økonomisk støtte fra Clarins og med logistikkhjelp fra Jardins du Monde. Tiltakene vil hjelpe til med å forbedre jordbruksproduksjonen og det daglige livet til landsbyboerne. Programmet er en del av Clarins sin tilnærming til det å være et firma som tar samfunnsansvar og som respekterer alle menneskelige samfunn.

Et ansvarlig kosmetikk-kjøp
Siden 2008 har Clarins gitt finansiell støtte til tiltak på Madagaskar og i Burkina Faso som inkluderer program for å få tilgang til rent drikkevann, planting av trær og hygieneutdanning. Denne pågående forpliktelsen er bevis på at skjønnhet kommer fra et sjenerøst hjerte!

Iverksett tiltak for en bedre verden:
Clarins har støttetJardins du Monde siden 2004. Jardins du Monde er en forening som fremmer bruk av medisinske planter i lokalsamfunn som ikke har tilgang til konvensjonell medisin. Jardins du Monde er blant annet etablert i Burkina Faso og på Madagaskar hvor de bidrar med støtte gjennom sin feltkompetanse til å sette opp bærekraftige utviklingsprosjekter finansiert av Clarins.