Treningstøy Faseractive
© Leah Misika

Beyoncé har kjøpt hennes design, nå lanserer norske Magnhild treningstøy

Faseractive er det nye treningsmerket du skal kjenne!

– Treningstøy skal være enkelt og funksjonelt! If you look good you feel good, sier designeren bak det nye treningsmerket.

Denne høsten lanserer den norske Magnhild Sundland treningskolleksjonen «Faser». Klærne er produsert i Portugal, men i stedet for å bruke kjemikalier som gjør at klærne skal tørke hurtig, har Magnhild valgt å bruke veveteknikker for at tøyet skal tørke raskt.

– Faser er et universalt merke for alle som liker å trene. Inspirasjon er fra ulike treningsformer, den første kolleksjonen har mest fokus på kvinner, mens i neste kolleksjon vil jeg fokusere mer på gutta, forteller Magnhild til Costume.

Les om treningsprofilene du bør følge!

Fra couture til sportsklær

Et velkjent råd fra de etablerte i motebransjen er at de som ønsker innpass må regne med å jobbe gratis for å få kontakter og erfaring. Dette er et råd Magnhild fulgte. Etter studiene, fulgte praktikantjobber i Miami og London. Magnhild designet for merket «B-side by Walé», og både Rihanna og Beyoncé gikk i henne design, men løftene om betalte jobber uteble.

Les flere treningssaker her!

Hjemme i Trondheim tok hun permisjon fra jobben på Elixia, og ga designdrømmen en siste sjanse. Som intern hos «Designer Remix» i København fikk hun aha-opplevelsen til å begynne med noe annet enn couture og målsøm.

– Oppholdet i København var ikke bra, jeg følte meg utnyttet, men det var samtidig der merket «Faser» kom til live. Jeg måtte lete etter de gode sjappene som solgte treningstøy, forteller Magnhild som jobber som instruktør ved siden av jobben som designer.

Etter timevis med research på kveldstid, og en messetur til «Performance Days» flyttet hun hjem, tok et gründerkurs og leverte søknaden til Innovasjon Norge, og fikk støtte. Faser selges via Faseractive.com f.o.m oktober. Kolleksjonen består av alt fra tilbehør og vanntette softshell jakker med priser fra 79 kr til 1200 kr.

Les mer om Faceractive på deres Facebookside, eller deres Instagram konto @faseractive.com

Gå ikke glipp av...vårt nyhetsbrev.Meld deg på, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert på alt som skjer innen mote, skjønnhet og trening.