Victoria's Secrets Izabel Goulart

Slik holder Victoria’s Secret-modellen Izabel Goulart seg i form

Bytter ut hælene med sneakers: Les Izabel Goularts beste treningstips!

Den brasilianske modellen Maria Izabel Goulart Dourando har vært en av Victoria’s Secret Angels i mange år. Sammen med modellen Kendall Jenner - som fikk pikedrømmen i oppfyllelsen da hun ble Victoria's Secret Angel, strutter Izabel nedover catwalken i undertøy, og sexy hæler, men privat bruker hun helst lavere sko. Gjerne av den sporty sorten.

Nå er Izabel aktuell som kampanjemodell for Nike Beautiful x Powerful, en kolleksjon som er inspirert av Joan Benoit Samuelson, kvinnen som i 1984 vant verdens første olympiske Marathon arrangert for kvinner.

– Når kvinner bruker hæler føler de seg mektige, vakre og sterke, men sneakers har samme effekt på meg. Når jeg ikke bruker hæler på jobb, er det som regel sneakers du ser meg i. Jeg elsker mangfoldet i kolleksjonen, og syns de svarte skoene passer uansett om man skal gjøre ærend eller skal ut på reise med jentene, forteller Iza som følger et strengt treningsregime for å holde seg slank, og sterk.

– Jeg trener alt mulig. Jeg gjør pilates, kickboxing, jogging og trener mange former for aktiviteter der jeg bruker min egen kroppsvekt. Jeg ber alltid trenerene mine trene meg som om jeg skal bli en profesjonell idrettsutdøver.

LES OGSÅ: Slik må du trene for å nå treningsmålene mener PT'en.

Å bli en Victoria’s Secrets-modell er en drøm for mange modellspirer, og som ung drømte Kendall Jenner om å en dag vandre blant englene. Etter mange år som modell snakker Izabel flere språk, og elsker å kunne reise jorden rundt.

Les siste kjendisnytt om sport og trening HER!

Hver gang hun besøker en ny by, vandrer hun ut på gatene for å oppleve byen, gjerne kledd i favorittantrekket T-skjorte, hettegenser fra Nike, skinny jeans, knehøye støvletter og en skinnjakke. For Iza er det viktigere å føle seg vel, enn å gå rundt å tenke på at hun må ta seg godt ut. I likhet med modellkollega Gigi Hadid, som bruker trening som verktøy for å holde riktig fokus.

– Utrykket «Body positive» handler for meg om å være komfortabel med hvem du er, og være selvsikker og fornøyd med seg selv. For å oppnå dette setter jeg av tid til å være aktiv. Mitt viktigste råd til jenter som ønsker å oppnå sine drømmer, er å alltid være nær sin familie. Familien holder deg sentrert. Er du sentrert kan du enklere se hvilken retning du bør gå, avslutter den populære Victoria's Secrets-modellen.

Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder? MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!