Treningstips
© Karlie Kloss_Instagram

Slik må du tenke for å nå treningsmålene

Les hvilke 4 tips PT'en anbefaler for deg som aldri kommer ordentlig i gang!

For mange er det vanskelig å finne motivasjon til å trene. Personlig trener Ole Drange hos Drivtrening jobber med å få sine kunder til å få økt treningslyst. Her er hans fire beste tips på hvordan du vil finne gleden ved å trene, og faktisk nå målene dine!

Vi elsker alt som har med sunnhet og gjøre, la oss inspirere deg med flere gode artikler!

Gi deg selv positive affirmasjoner

– Det er så ofte man har negativt selvsnakk, som ”i dag orker jeg ikke trene”. Det du trenger er motivasjon. Se deg selv i speilet, og overkjør den negative stemmen!
Ikke si du ikke er i form, men si til deg selv ”jeg du er sunn”, ”jeg er sporty”.

Les flere gode treningssaker HER!

Fokuser på riktig motivasjon

– Ikke fokuser for mye på det ytre resultatet, motivasjonen kommer ikke utenfra, men fra det indre. Om du velger ytre motivasjon fordi du har lagt på deg, vil du aldri bli fornøyd uansett om du når målene dine. Velg det indre som at det er gøy å trene, "jeg får være sosial", "jeg føler meg bedre etter en treningsøkt".### Bytt frekvens når effekten avtar

– Om du har trent godt over en lang stund til du merke at treningseffekten vil avta, så ikke vær redd for å kjøre på høyere frekvens. Istedenfor én gang per uke, begynn med to økter med litt lavere frekvens.

Smoothie, kjeks og sexy salat. Les Karlie Kloss sine beste tips!

Rutiner krever tid, start i det små
– Et typisk nyttårsforsett er å snu opp ned på livet over natten, dette fungerer dårlig. Begynn rolig, og start med en endring om gangen. Det sies at en ting skal gjøres over tjue ganger før det blir rutine. Drives du av for mye ytre motivasjon klarer du ikke endringen, den ene rutineendringen må være på plass før du begir deg ut på neste.Ny high-end treningsbutikk åpner i Oslo!

Gå ikke glipp av...vårt nyhetsbrev. Meld deg på, og bli invitert til VIP-fester, og hold deg oppdatert på alt som skjer innen mote, skjønnhet og trening.