hjemmelaget iskrem
© Produsentene, Tine, Morten Andersen, og Thomas Dahl.

Sunne tips som gjør deg glad

Det er nå det gjelder å holder formen, her er 3 tips på hvordan.

1. Lag is på Kefir

Først var det Skyr, nå er det kefir du skal rydde plass til. Navnet er av tyrkisk opprinnelse og betyr «velfølelse etter et måltid». Velbehag er nemlig nøyaktig det du føler etter å ha startet dagen med en kefirskål full av melkesyrebakterier, som bidrar til bedre tarmflora. Tines økologiske variant blandet med friske bær er den perfekte oppskriften på hjemmelagde ispinner, og på baksiden av kartongen er det en oppskrift på saftig sjokoladekake med kefir. Namme, nam!

Økologisk Kefir fra Tine Melk, 27 kr.

Vi elsker alt som er godt, og sunt. La oss inspirere deg med flere sunne mattips her.

2. Kos deg med masse skjønnhetsmat

Kan du med hånden på hjertet si at du spiser sunt og variert nok? Hvis ikke kan uren hud, mørke ringer under øyene og tørt hår bli et faktum. Kokeboken «Deliciously Ella» er full av gode råd og oppskrifter – alt med fokus på sunne matvaner som sørger for at du får i deg nok vitaminer og sunt fett, og får bedre fordøyelse.

Kokebok fra Ella Woodward, hos Adlibris.com, 199 kr.

Slik lager du sunn is, sommerens deiligste kyllingsalat, og sommerens deiligste iskrem.

3. Fest en liten heiagjeng på armen

Trenger du en som heier på deg? Som gir deg motivasjon til å nå treningsmålene dine? Da bør du vurdere smartarmbåndet «Altura» fra Fitbit. Den nyeste modellen er smalere og kommer i flere farger enn den forrige. Ikke like eksklusiv som en Rolex, men den motiverer deg til å gå treningsturer og gir tilbakemelding når du har nådd de daglige treningsmålene dine. Hvem vet, kanskje får du lyst til å hoppe av bussen noen holdeplasser før for å gå noen ekstra skritt?

Treningsarmbånd fra Fibit, 1271 kr.

For lat for å dra til studio? her er 3 effektive øvelser for hjemmetrening.