Bli bedre kjent med vår nye blogger

Fulltidsblogger, moteinteressert og mamma til to små - bli bedre kjent med Janka Polliani og se hva som inspirerer henne i hverdagen.

Favorittplagg?
1 / 8

Favorittplagg?

– Jeg elsker trenchcoaten, den har reddet mange kleskriser opp igjennom . Den er like fin til jeans som til en kjole. Handler jeg ytterplagg er det ofte det jeg kommer hjem med i handleposen.

Favorittilbehør?
2 / 8

Favorittilbehør?

– Sko og vesker helt klart. Mannen min er enormt flink til å finne den perfekte vesken og mitt nyeste tilskudd er den fantastiske Chloé Faye Bag. Den fikk luftet seg for første gang under Copenhagen Fashion Week med et antrekk bestående av denim skjørt, jakke i semsket skinn og sorte Sapatos by Polliani sko.

Skjønnhetsfavoritter?
3 / 8

Skjønnhetsfavoritter?

– Jeg er helt avhengig av Byredo parfymene, de lukter helt himmelsk. Ellers er jeg fan av Dr.obagi til huden. Også unner jeg meg hudpleie titt og ofte. Med alderen kommer behovet for å føle seg frisk og fin, og på V By Sonja Wigert er jeg inne i en behandlingsmetode med venus freeze som skal "fryse" aldringen, det gjør meg ingenting akkurat nå.

Alltid i vesken?
4 / 8

Alltid i vesken?

– 1. Magasiner: Lifesaver om prinsessen sovner og jeg kan sette meg på en benk og har muligheten til å hvile beina. På reise shopper jeg alltid magasiner på den lokale flyplassen. 2. Solbriller: You never know when you need them. 3. Visittkort: De er med meg overalt. Jeg har gått på blemmen å ikke ha med visittkort når jeg er ute og reiser, og jeg føler meg like uproff hver gang, nå går jeg nesten ikke hjemmefra uten 4. Portable lader: Jeg er mye i telefonen på Snapchat og Instagram, og telefonen sluker strøm. Det er ikke alltid jeg er i nærheten av en stikkontakt defor er denne laderen helt genial 5. Kortholder: Den lille hempen fester jeg på innsiden av vesken – da vet jeg alltid hvor jeg har pengene mine 6. Lipgloss fra Burt´s Bees og Guerlain 7. Et lite speil og sminke. Jeg er ikke veldig jålete av meg, jeg sminker meg før jeg går ut av døren på morgenen, men jeg syns det er hendig med et lite speil.

Shoppingtips?
5 / 8

Shoppingtips?

– Shop dyrere basisplagg som kan brukes sesong etter sesong, og kjøp trender i kjedebutikkene, da er det lettere å følge med på notene. Selg det du ikke bruker lenger eller gi bort. Jeg pleier å selge unna på vestkanttorget i Oslo og gir også masse til fattighuset.

Favorittdesigner?
6 / 8

Favorittdesigner?

– Jeg har ikke en favoritt designer, men liker plagg fra Sportmax, Paul & Joe, Barbara Bui, Baum und Pferdgarten, Chloé og billigkjeder som Zara og COS.

Kåpe fra Sportmax.

Stilikon?
7 / 8

Stilikon?

– Jeg har flere, men jeg liker Leandra Medine (The manrepeller) og Pernille Teisbæks stil veldig godt.

Beste nettbutikk?
8 / 8

Beste nettbutikk?

– Helt klart Zara!

Mer om Våre bloggere? Motta Costumes nyhetsbrev