Costume Awards 2017 jenny skavlan
© Hanne Erøy

Costume Awards 2017: Dette er årets moteprofil

Jenny Skavlan beviser nok en gang at hun er Norges mest populære motedronning!

Årets Moteprofil ble nok en gang tildelt TV-personlighet, modell og designer Jenny Skavlan. Med en egen gjenbruksapp, hele 341.000 følgere på Instagram, ansikt utad for smykkemerket David-Andersen og en Vero Moda-kolleksjon er det ikke rart Jenny er folkets favoritt - andre år på rad.

Ikke nok med at Jenny er blitt mor i 2016, motepersonligheten har også designet sin egne bærekraftige kolleksjon for klesgiganten Vero Moda. Kolleksjonen inneholder en rekke basisplagg, men selvfølgelig med Jennys fantastifulle og lekne vri. Som alle vet, er hun et geni med symaskina, noe som gjør stilen hennes upåklagelig og unik. Gjennom Jennys blogg og Instagram får vi heldigvis tips om hvordan vi kan kopiere stilen hennes ved hjelp av enkle omjusteringer.

Gratulerer, du har klart det igjen!

Costume Awards 2017 jenny skavlan
© @jennyskavlan

Det kan virke som om alt dama tar i blir til gull. I fjor lanserte nemlig Jenny en gjenbruksapp, som har fått stor oppmerksomhet. Jennys store lidenskap har så lenge vi kan huske vært gjenbruk, og i fjor ble en av drømmene hennes til virkelighet. Tise er appen for kjøp og salg av brukt, med fokus på mote og interiør. Hva som blir Jennys neste prosjekt er ikke lett å gjette seg til - men vi gleder oss uansett til å følge med på ferden! Først og fremst ønsker vi å gratulere henne med den gjeve prisen: Årets Moteprofil.

Mer fra Costume Awards: Dette er årets best kledde mann!

Costume Awards 2017 jenny skavlan
© @jennyskavlan