De 5 mest populære på Instagram

Bildetjenesten Instagram har gitt merker, kjendiser og fashionistaer en ny måte å fronte seg selv på. Disse it-jentene er blant Skandinavias mest populære!

Bildetjenesten Instagram har gitt merker, kjendiser og fashionistaer en ny måte å fronte seg selv på. Her kan fans verden over få et unikt innblikk i stjernenes hverdag.

Har man et talent, eller bare evnen til å skape et inspirerende univers, finnes det ingen grenser for hvor stor man kan bli. Disse jentene har klart det!

1. Pernille Teisbæk

396 000 følgere

Danske Pernille Teisbæk er en av få som lever av å blogge. Hun startet som modell og ble deretter moteredaktør. I dag jobber hun fulltid som stylist og er en favoritt blant de internasjonale gatemotefotografene.
@lookdepernille

Skjønnhetstips: Pernille Teisbæk elsker denne ansiktsoljen!

2. Jenny Skavlan

327 000 følgere

Åtte år gammel debuterte Skavlan på filmlerretet med rollen som rødt blodlegeme i «Jakten på nyresteinen», og siden er det lite denne dama ikke har gjort: Grandiosa-jente, programleder, designer, modell, skuespiller og sy-om-dronning er blant flere punkter på merittlisten. Det skjer mye på karrierefronten, men også privat – i april fødte hun en liten datter.
@jennyskavlan

Jenny lanserer sin første kolleksjon: Se hvilken kjedebutikk hun samarbeider med!

3. Hanneli Mustaparta

244 000 følgere

Norske Hanneli Mustaparta troner høyt på listen over moteverdenens best kledde. Hun startet karrieren som modell, men ble raskt interessert i både styling og fotografi. I dag blogger hun på Hanneli.com, som ble lansert i 2009, medvirker i store motekampanjer og knipser vakre bilder for blant andre Vogue og Vogue.com.
@hannelim

Lær trikset: Olivia Palermo i antrekk fra Zara!

4. Sofi Fahrman

138 000 følgere

Den svenske bloggeren, forfatteren, programlederen, småbarnsmoren og grunnleggeren av motenettstedet Theyouway.com har alltid et nytt prosjekt på gang. På Instagram får du innblikk i hennes intet mindre enn fantastiske hverdag.
@sofifahrman1

På utkikk etter en ny kåpe? Her er 10 du vil elske!

5. Celine Aagaard

127 000 følgere

Celine Aagaard, tidligere redaktør for Stylemag og grunnlegger av motenettstedet Envelope.no, er blant Norges mest kjente motepersonligheter. I tillegg har hun en genuin interesse for sunn livsstil og interiør. En inspirerende Instagram-profil med bred variasjon.
@celineaagaard_

Vil du se mer? Her er de 8 kuleste it-jentene akkurat nå!