De 5 mest populære på Instagram

Bildetjenesten Instagram har gitt merker, kjendiser og fashionistaer en ny måte å fronte seg selv på. Disse it-jentene er blant Skandinavias mest populære!

22. september 2016 av Sonia Uppal og redaksjonen

Bildetjenesten Instagram har gitt merker, kjendiser og fashionistaer en ny måte å fronte seg selv på. Her kan fans verden over få et unikt innblikk i stjernenes hverdag. 

Har man et talent, eller bare evnen til å skape et inspirerende univers, finnes det ingen grenser for hvor stor man kan bli. Disse jentene har klart det! 

Checkmate🏁💃🏻

A photo posted by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

1. Pernille Teisbæk

396 000 følgere

Danske Pernille Teisbæk er en av få som lever av å blogge. Hun startet som modell og ble deretter moteredaktør. I dag jobber hun fulltid som stylist og er en favoritt blant de internasjonale gatemotefotografene. 
@lookdepernille

Skjønnhetstips: Pernille Teisbæk elsker denne ansiktsoljen! 

2. Jenny Skavlan

327 000 følgere  

Åtte år gammel debuterte Skavlan på filmlerretet med rollen som rødt blodlegeme i «Jakten på nyresteinen», og siden er det lite denne dama ikke har gjort: Grandiosa-jente, programleder, designer, modell, skuespiller og sy-om-dronning er blant flere punkter på merittlisten. Det skjer mye på karrierefronten, men også privat – i april fødte hun en liten datter.
@jennyskavlan  

Jenny lanserer sin første kolleksjon: Se hvilken kjedebutikk hun samarbeider med!

🦄✨

A photo posted by Hanneli Mustaparta (@hannelim) on

3. Hanneli Mustaparta 

244 000 følgere

Norske Hanneli Mustaparta troner høyt på listen over moteverdenens best kledde. Hun startet karrieren som modell, men ble raskt interessert i både styling og fotografi. I dag blogger hun på Hanneli.com, som ble lansert i 2009, medvirker i store motekampanjer og knipser vakre bilder for blant andre Vogue og Vogue.com.
@hannelim

Lær trikset: Olivia Palermo i antrekk fra Zara! 

Wardrobe basics 💙, today @theyouway

A photo posted by Sofi Fahrman (@sofifahrman1) on

4. Sofi Fahrman

138 000 følgere

Den svenske bloggeren, forfatteren, programlederen, småbarnsmoren og grunnleggeren av motenettstedet Theyouway.com har alltid et nytt prosjekt på gang. På Instagram får du innblikk i hennes intet mindre enn fantastiske hverdag.
@sofifahrman1

På utkikk etter en ny kåpe? Her er 10 du vil elske! 

Taxi Driving 🖖🏻rush hour 🕓 Gucci ree-see next up @gucci #CelineAagaard #milan #mfw

A photo posted by Celine Aagaard (@celineaagaard_) on

5. Celine Aagaard 

127 000 følgere 

Celine Aagaard, tidligere redaktør for Stylemag og grunnlegger av motenettstedet Envelope.no, er blant Norges mest kjente motepersonligheter. I tillegg har hun en genuin interesse for sunn livsstil og interiør. En inspirerende Instagram-profil med bred variasjon.
@celineaagaard_

Vil du se mer? Her er de 8 kuleste it-jentene akkurat nå! 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...