© Darja Barannik

Min moteuke: Darja Barannik

Nye hæler, flyttelass og solbrillene som redder ethvert antrekk. Les om motebloggerens uke her!

Hver uke presenterer Costume en motepersonlighet som forteller om ukens høydepunkter. Denne uken slår vi av en prat med moteblogger og gatemotefavoritt Darja Barannik.

MANDAG

Hvilke faktorer skal til for at uken din skal bli vellykket?

  • Planlegging og struktur! To-do-lister er jeg helt avhengig av, og lager en hver uke. Listen gir små gleder i hverdagen - og det er alltid like tilfredstillende å styrke ut gjøremål som er utført. Jeg hater å henge bakpå, derfor er jeg veldig opptatt av å følge listen slavisk. Ellers er trening, deilig mat, venninne-, kjæreste- og familietid viktig for meg. Jeg er veldig sosial og prioriterer kvalitetstid med mine nærmeste hver eneste uke.

Så du denne: Chanel-kjoler på budsjett

Ferdigtrent på mandag morgen!

TIRSDAG

Hva har vært ukens største antrekksutfordring?

  • Jeg har sjelden utfordringer når det kommer til antrekk. Som regel er det kun et skobytte og litt farge på leppene som skal til for at jeg føler meg klar og fin fra dagslooken til middagsdate.
  • Jeg føler meg alltid finest i jeans eller dressbukser kombinert med en enkel genser og blazer, sier blogger Darja Barannik.

ONSDAG

Har du gått til innkjøp av noe nytt?

  • Disse Ganni-skoene! De sitter veldig pent på foten og gir litt ekstra høyde. Jeg er så klar for varmere tider og åpne sko. Nå er det på tide at våren slår til for fullt!

Fikk du med deg denne: Motebutikken kommer endelig til Norge

Nyinnkjøpte sko fra Ganni.

TORSDAG

Hvilket antrekk har du vært mest fornøyd med - og hvorfor?

  • Jeg føler meg alltid finest i jeans eller dressbukser kombinert med en enkel genser og blazer. Solbrillene mine fra RayBan er mine evige favoritter - jeg tror jeg har mitt syvende par nå.

Hvor er favorittblazeren din fra?

  • Den jeg har på meg er fra Won Hundred og er kjøpt på Zalando. Jeg har bodd i den den siste uken!

RayBan + blazer = favoritter!

FREDAG

Ukens største happening?

  • Vi har nettopp kjøpt ny leilighet, så ukens største happening var helt klart at vi fikk flere møbler til leiligheten. Man kan jo bli helt kokko av den lange leveringstiden, noe som passer dårlig for en utålmodig sjel som meg. I tillegg har jeg endelig fått skoskapet på plass. Det betyr at alle penskoene står organisert på rekke og rad. Torsdag kveld var jeg på en intimkonserten med Kai Gundelach og Finnebassen. Det var veldig kos! Jeg burde gå oftere på konsert...

Leste du dette? H&M har kommet med en budsjettvennlig brudekolleksjon

Hvilke planer har du for helgen?

  • I dag skal vi ha en liten afterwork med venner hjemme hos oss. Vi elsker å invitere på litt småretter og vin. På lørdag skal jeg farte rundt i byen og ordne småting til leiligheten. Søndag går med til trening, så lørdag kveld blir forhåpentligvis rolig, selv om jeg har en tendens til å alltid ende opp med middag og vin ute (rastløs som jeg er).

Darja har endelig fått skoskapet i boks.