Interiørinspirasjon: Karianne Sæther åpner dørene til sitt hjem

Farger er viktig for Moo-designer Karianne Sæther!

Karianne Sæther, designeren bak veskemerket Moo, har funnet basen sin på Adamstuen i Oslo. Så godt liker hun seg akkurat her i den 100 år gamle leiligheten på 138 kvadratmeter, at hun har kjøpt den hele to ganger. Først sammen med faren til sønnen Tinius, og noen år senere alene. Andre gangen hun flyttet inn endret hun planløsningen for å bedre tilpasse den samboerne sine, Tinius på 12 og datteren Laila på seks.

Det buede vinduet rammer inn rommet og skaper en særegen stemning. Det digre treet i plast gjør også sitt for atmosfæren, som fremstår grønn og frodig uansett årstid. Sofaen er fra Bohus, lenestolen er arvet, mens vasene i vinduet er kjøpt i en blomsterbutikk.

– Jeg tror de skal forestille istapper, men jeg liker å tenke på dem som spener, sier Karianne.

Har du sett? Vi drømmer om en fargerikt pariserhjem som dette!

– Det håndlagde bordet er kjøpt på et marked i Tolouse og fraktet hjem på et eget flysete.

Mormoren til Karianne har brodert mønstret på rokokkostolen, mens maleriet i grønntoner er av Steinar Jakobsen, bildet av myggen er en gave, og det lille maleriet er kjøpt i Frankrike.

Har du sett? Dette er designerhjemmet til Tommy Hilfiger!

Kjøkkenet er spesialsnekret i samme stil som 50-tallskjøkkenet som var der da Karianne flyttet inn. Gulvet er malt i hvite og mørkeblå ruter for å skille kjøkkenet fra spisestuen, og fliser er lagt i skjøten som dukket opp da veggen ble revet.

Interiørtips: Stjel stilen til moteblogger Celine Aagard!

På badet rommer en tralle fra Normann Copenhagen radio, smykker og parfyme, selvfølgelig i selskap med sminke- og toalettvesker fra Kariannes egen Moo-kolleksjon. Over henger to botaniske bilder kjøpt på et marked i Brussel.

Begynt å legge ferieplaner? Her er 7 steder vi drømmer om å reise til!

Palmen er ikke ekte, men sørger for at leiligheten får en tropisk stemning, og altid er grønn og frodig. Taket er malt lysebrunt for å skape en lun atmosfære. Taklampen i silke er fra Gong og stolene fra Hay. De gule fargene rundt spisebordet er valgt fordi fargen får henne i godt humør.

Kjøkkenoverskap fra Ikea har blitt til en hendig reol i spisestuen, hvor vesker fra Moo pynter opp.

Vil du se mer? Her er 7 inspirerende interiørprofiler du bør følge på Instagram!

**Vil du motta invitasjoner til eksklusive kundekvelder?**MELD DEG på vårt nyhetsbrev her!